içimi dökmeye geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben bir empat ım empat kelimesini araştırın lütfen . ikincisi benim bipolar rahatsızlığım var
babam yaşadığı sürece benim kafayı yemem imkansız babam çok şükür yaşayacak bir 30 sene daha çünkü kendisine iyi bakıyor 10 yıldır sabah 4 te kalkıp spor yapıyor işin espri kısmına gelirsek (ne askerler öyle yapar nede hırsızlar uyku daha tatlıdır) .
çok dayanıklıyım başıma onca şey geldi dayandım mücadele ettim ama arkamda her zaman babam vardı o olmasaydı benim bir kurtcuk kadar gücüm yok (kafayı yerdim yemin ediyorum)

buraya bir kaç kişi yorum yaparsa daha mutlu olurum

edit: babamı bir ara hırsız zannetmişlerdi :) :) bizim komşu nun evine hırsız girmişti ev sahıpleri peşine düşmüştü adam demiş hırsız bu adamın karısıda demiş yok o bizim komşu :)

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ailene ve sana Allah uzun ömürler verir inşallah umarım hastalığından bir an önce kurtulursun gerçekten zor bir süreç ama atlatılmayacak bir şey değil.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayatı hata yaparak, tökezleyerek, yere düşerek, pişmanlık taşıyarak veya duyarak yaşayacaksın. Ama zamanla her şey düzelecek.! En azından bize büyüklerimiz böyle diyorlardı. Umudumuzu asla yitirmememizi ve asla yılmayıp çalışmaya devam etmemizi söylerlerdi.

Senin hayatın benim ki gibi berbat olabilir, belki nefret ederek yaşıyor olabilirsin, yalnız olabilirsin, hiç dostun derdini anlatabileceğin hiçbir kişi olmayabilir.

Bundan dolayı kendini belli kötü hissedersin aynı benim gibi... MH benim ailem, MH benim parçam buradaki insanları seviyorum ve değer veriyorum sen de dahil! Sen istersen bu hastalığı düzeltebilirsin.

Hayatını düzene sokabilirsin, en azından ben deniyorum düzene sokmayı sende deneyebilirsin. Belki başta olmayabilir, çok fazla hatalar yaparak başlarsın ve pişman olacağın şeyler de yaparsın. Ancak bunları deneyerek, hata yaparak, yanlışlar yaparak öğrenmelisin.

İstediğin her ne olursa olsun çalışma, azim, istek, hırs, ön görü gibi her konuda bilgi sahibi olmalısın. Bunları yaparsan işini yarısını tamamlamış olursun.

Hayatını bir düzene sokman gerekiyor ben kendim deniyorum sende başla! Benim ki gibi berbat nefret edilesi ve her gün ölmek istiyorum diyorsan eğer benim gibi hayatını düzene sokmak (z)orundasın, Zorundayız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...