sağol ama yani bilmiyorum çok damarıma dokundu yani bu olay.Hayatımda Okuduğum En Uzun Şeylerdendi neyse konuya dönelim sana cevabım bu Hayat Fani Ölüm Ani Birkere Sevdiysen Noldu Yani daha küçüksün Daha Çok Seversin sen Dünyada Kızmı Biti be bro benim cevabım bu b'de maze abim cevap versin
@`XMaze^^ abim bide sen bak
ola bilir benimde bir şey damarıma dokunuyor okuldasağol ama yani bilmiyorum çok damarıma dokundu yani bu olay.
ağlayacak kadar sevmek çok kötü bir duygu.ola bilir benimde bir şey damarıma dokunuyor okulda
Leader Secret'e Selamlar Sadece Bunu SöylimKesin yaşanmıştır bu.
Leader Secret'e Selamlar Sadece Bunu Söylim
xD Ulan yaHayattan keyif almayı bilin. Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Onu hatırlatan şarkıları silin, galeriden fotoğraflarını silin, arkadaşlarınızla gezin, alışverişe gidin, fotoğraf çekinin, sevdiklerinize sarılın. Acısı geçmeyecek gibi duruyor ama geçiyor.
herşeyi sildim.Ama her gün görüyorum en çok bu kötü oluyor.Hayattan keyif almayı bilin. Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Onu hatırlatan şarkıları silin, galeriden fotoğraflarını silin, arkadaşlarınızla gezin, alışverişe gidin, fotoğraf çekinin, sevdiklerinize sarılın. Acısı geçmeyecek gibi duruyor ama geçiyor.
Reis Noktayı Koydu Dağılın .Burda intikam alıcak bir şey yok. Sen kıza hiçbir zaman “yüz yüze” senden hoşlanıyorum dememişsin. Demeyen kaybeder kardeşim. Artık başka kızlara yönel ve bu sefer hata yapma. Bundan sonra da arkadaşlarına değil dostlarına güven.
Çok haklısın. Birdaha yapmayacağım. Asla.Burda intikam alıcak bir şey yok. Sen kıza hiçbir zaman “yüz yüze” senden hoşlanıyorum dememişsin. Demeyen kaybeder kardeşim. Artık başka kızlara yönel ve bu sefer hata yapma. Bundan sonra da arkadaşlarına değil dostlarına güven.
daha kıza açılmaya korkan cocuk cıktıgı cocugu mu dovecek o kızla cıkan cocuk o kıza açılma cesaretınde bulunmuş. dayak yer onu dovmeye çalışşsa birazda yazış tarzından süt e benzıyor sıgara ıcıyorlar falan die dert yapmışArkadaşım Seviyorsan İlk Önce O Fingirdeştiği Çocuğu Öldüresiye Döveceksin Ondan Sonra Kıza Masaya Vurup Seviyorum Ulan Seviyorum Ölüyorum Diyeceksin .
Not: Bende Bir Zamanlar Senin Gibiydim Ve Sevdiğim Kız Biri İle El Eleydi , Çocuğu Öldüresiye Dövdüm Kızıda Çektim Kendime Seviyorum Seni Dedim Öptüm Sonra Kızla Sevgili Olduk Korkacak Birşey Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?