o kadar eminsin yaniMumkun degil, giris idsini degistiremezsin.
Evet, Ben lol hesabi satin aldim cok degisik giris id'si var ticket de attim degistirilmiyor. Steamde de ayni sekildeo kadar eminsin yani
Mümkün değil.arkadaşlar ben lolde hesap almak istiyorum şimdi ama kullanıcı adını yani oyuna girerken id'sini değiştirmek istiyorum bu mevcut mu ? daha önceden değiştiren oldumu? oldysa nasıl yapıcaz bilgisi olan varmıı
BOŞ YORUM YAPANLARI SPAM
Şimdi şöyle bir olay var kankam lol id'in eskiyse eğer güncellemediysen bu dediğin oluyordu evet riot 1 defaya mahsus güncellemene izin veriyor ama genel olarak güncel nick oluyor bu söylediğim şey birkaç sene evvel öncesine dayanıyor şu an bulman pek mümkün değil gibiarkadaşlar ben lolde hesap almak istiyorum şimdi ama kullanıcı adını yani oyuna girerken id'sini değiştirmek istiyorum bu mevcut mu ? daha önceden değiştiren oldumu? oldysa nasıl yapıcaz bilgisi olan varmıı
BOŞ YORUM YAPANLARI SPAM
Kullnaıcı adı değişmez dostum bende çok aradımda maalesef öyle bir durum yok.arkadaşlar ben lolde hesap almak istiyorum şimdi ama kullanıcı adını yani oyuna girerken id'sini değiştirmek istiyorum bu mevcut mu ? daha önceden değiştiren oldumu? oldysa nasıl yapıcaz bilgisi olan varmıı
BOŞ YORUM YAPANLARI SPAM
İd ni değiştirme imkanın yoktur istediğin kadar araştırabikirisn id değişimi mümkün değildirarkadaşlar ben lolde hesap almak istiyorum şimdi ama kullanıcı adını yani oyuna girerken id'sini değiştirmek istiyorum bu mevcut mu ? daha önceden değiştiren oldumu? oldysa nasıl yapıcaz bilgisi olan varmıı
BOŞ YORUM YAPANLARI SPAM
Ticked ile çözülmez mi peki ?Şimdi şöyle bir olay var kankam lol id'in eskiyse eğer güncellemediysen bu dediğin oluyordu evet riot 1 defaya mahsus güncellemene izin veriyor ama genel olarak güncel nick oluyor bu söylediğim şey birkaç sene evvel öncesine dayanıyor şu an bulman pek mümkün değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?