Ultra Üye
1280x960 en iyisi dostum bence
1920x1080 idsal çözünürlükMerhaba değerli MH Ailesi CS-GO'da en ideal çözünürlük ayarları nasıl olmalı (Laptop) İçin görüşlerinizi alabilir miyim.??
Teşekkür ederim çok yararlı oldu bunlar İyi Forumlar.Ekli dosyayı görüntüle 85061Ekli dosyayı görüntüle 85062Ekli dosyayı görüntüle 85063
Bunlar benim ayarlarım kendinde kullanabilirsin öneririm iyi forumlar .
Rica ederim , attığım ayarlardaki herşeyi tam olarak yaptıysanız adamları daha rahat görürsünüz . görüntü modunu kendinize göre ayarlamayı unutmayın gölgeleri kapatır ver sizin adamları görmenizi rahatlaştırır .Teşekkür ederim çok yararlı oldu bunlar İyi Forumlar.
Attığın görsellerdeki gibi ayarlamalarımı yaptım şu anda gayet güzel 1920x1080'de herşey o kdr ufak kalıyorki çok zordu şimdi biraz daha iyiRica ederim , attığım ayarlardaki herşeyi tam olarak yaptıysanız adamları daha rahat görürsünüz . görüntü modunu kendinize göre ayarlamayı unutmayın gölgeleri kapatır ver sizin adamları görmenizi rahatlaştırır .
tamamdır dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , iyi forumlar .Attığın görsellerdeki gibi ayarlamalarımı yaptım şu anda gayet güzel 1920x1080'de herşey o kdr ufak kalıyorki çok zordu şimdi biraz daha iyi