İdle Master Rölanti Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Özellik hala mevcut diye biliyorum ayrıca eğer bir oyunu 2 saatten fazla oynamazsan iade edebiliyorsun. Bu biraz şansa da dayalı. İdle Master veya İdle Daddy 2 saatten az bir sürede tüm kartları toplarsa ki genelde topluyor iade edebiliyorsun. O İdle Daddy sorununuda internetten bakmanı tavsiye ederim.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Özellik hala mevcut diye biliyorum ayrıca eğer bir oyunu 2 saatten fazla oynamazsan iade edebiliyorsun. Bu biraz şansa da dayalı. İdle Master veya İdle Daddy 2 saatten az bir sürede tüm kartları toplarsa ki genelde topluyor iade edebiliyorsun. O İdle Daddy sorununuda internetten bakmanı tavsiye ederim.
Peki diyelim aldım 1 Tl lik oyun bunu nasıl , nereden iade edebilirim

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İlla paralı oyun mu olucak ben ? bilen varsa yardım edebilir mi?
Paralı olması lazım aynen
Post automatically merged:

Peki diyelim aldım 1 Tl lik oyun bunu nasıl , nereden iade edebilirim
Aga Kütüphaneye gel iade ediceğin oyuna tıkla sağ tarafta bağıntılar var destek yazıyor ordan iade edebilirsin

Ne kadar sürüyor bu olay , detaylı açıklarmısın
Topluluğun yanında adın yazıyor onda rozetler yazıyor Orda oyunların sag ustune oyna yazıyor ya sol tarafına bak hemen gorursun Nasıl kart düşürürümün hemen yanınd yazıyor Her oyunun Kart hakkı vardır yenilenmez diğerileri kendi paranla satın alman için böyle bir şey var

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Az önce 2,10 Tl'lik bir oyun aldım.İdle master açtım onu taramaya başladı.Muhtemelen sadece paralı oyunlarda yapıyor neyse ben arkadaşların dediği gibi bunu 2 saat olmadan taramaya çalışacağım düşüreceği kartları satıp oyunu iade edeceğim

Paralı olması lazım aynen

Aga Kütüphaneye gel iade ediceğin oyuna tıkla sağ tarafta bağıntılar var destek yazıyor ordan iade edebilirsin

Topluluğun yanında adın yazıyor onda rozetler yazıyor Orda oyunların sag ustune oyna yazıyor ya sol tarafına bak hemen gorursun Nasıl kart düşürürümün hemen yanınd yazıyor Her oyunun Kart hakkı vardır yenilenmez diğerileri kendi paranla satın alman için böyle bir şey var
Birde mesela ben 2,10 Tl lik oyun aldım şimdi diyelim kart düşürdüm satışa koydum pazarda.ama hala satılmadı diyelim.Oyunu iade ettim.Pazardaki satışımda iptal oluyormu ?

Son düzenleme:
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Interneten steam keyleri bul orafan benim gibi kas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...