Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
İki adımlı doğrulama herkes te mi var,galiba yeni eklendi nasıl kaldırabiliriz bir kurucular bakabilirse @LeftSpace ,@nader11ndeu
resimlere baktımda öyle adaletsizlik yok hikayesi bubunu buraya yazmak istemezdim ama konu açamıyorum özel mesajda herneyse deceit oyunu için hile yapabilir misin gerçekten çok adaletsiz yetkililer bunun görmüyordur fakat gören üyeler mesajla iletirse sevinirim
Devre dışı bırakırsam tekrar foruma giremiyorum, sende oluyormudevredışı bırak Şifre ve güvenlik gir orda görürsün
Evet sorun olmaz bu sadece senin kullanici erismek isteyenlere engelDevre dışı bırakırsam tekrar foruma giremiyorum, sende oluyormu
Tamam yaptım da gene de istiyor ama bir şey olmaz galiba yöneticiler bile bile yapmış herhaldeEvet sorun olmaz bu sadece senin kullanici erismek isteyenlere engel
e-mail spam klasörüne bak oraya gelicektir bu sefer olduysa birdahaki sefere söyliyemTamam yaptım da gene de istiyor ama bir şey olmaz galiba yöneticiler bile bile yapmış herhalde
Qr kodla yaptıme-mail spam klasörüne bak oraya gelicektir bu sefer olduysa birdahaki sefere söyliyem
Sorun olmaz kardeş yine sen nasıl istersenTamam yaptım da gene de istiyor ama bir şey olmaz galiba yöneticiler bile bile yapmış herhalde