Merhaba, 2. El bi sistem alıcam içinde nividia geforce gtx970, intel core i7-6700 ve 24gb ram var. Valorant ve lol oynamayı düşünüyorum 2 oyunda low ayarlarda ortalama kaç fps verir(temiz kullanilmis oyuncu pcsi mining falan yok)
yorum için teşekkürler almıştım da adam iptal etti siparişi üzücü olduRahat oynatır bütçene uygunsa problem yok sistemde güle güle kullan
7.5ti 700 falan da dolapa veriyodum 8.2ye geliyodu ama satıcı vazgeçtine kadar bu sistem böyle fiyatı nedir
he satıcısımısın sen alıcıysan bütçe ne kadar7.5ti 700 falan da dolapa veriyodum 8.2ye geliyodu ama satıcı vazgeçti
alıcıyım 8.5 max bütçehe satıcısımısın sen alıcıysan bütçe ne kadar
ikince el parça parça da toplayabilirsin güzel bir sistemalıcıyım 8.5 max bütçe
O kadar anlamıyorum ya 2. El hazır sistem bakıyorumikince el parça parça da toplayabilirsin güzel bir sistem
youtube da 2.el sistem toplayan kanallar var izleyip fikir sahibi olabilirsin zaten senin bütçenle alacağın sistemleri hemen hemen aynı fps i verecektir 150 fps den aşağı düşmezsin herhaldeO kadar anlamıyorum ya 2. El hazır sistem bakıyorum
youtube da 2.el sistem toplayan kanallar var izleyip fikir sahibi olabilirsin zaten senin bütçenle alacağın sistemleri hemen hemen aynı fps i verecektir 150 fps den aşağı düşmezsin herhalde
ama alacağın sistemin anakartını yeni nesil almaya bak ki ilerde buff yapabilesin sisteme işlemci veya ekran kartını değiştirebilesinO kadar anlamıyorum ya 2. El hazır sistem bakıyorum
teşekkür ettim kanki full düşük ayarlarda oynicam zaten öyle alistimValorant, optimize edilmiş bir oyun olduğundan GTX 970 ve i7-6700 ile yüksek FPS almanız mümkündür kanki:
1080p, düşük ayarlar
180-250 FPS
144Hz bir monitör ile sorunsuz bir deneyim sağlayabilirsin.
League of Legends
LoL, sistem gereksinimleri açısından çok daha hafif bir oyun:
1080p, düşük ayarlar
250-300 FPS
Yüksek kalite yaparsan eğer Hâlâ 200+ FPS görebilirsin kanka.
aynen biraz bakmıştım youtubea da dediğin gibiydiyoutube da 2.el sistem toplayan kanallar var izleyip fikir sahibi olabilirsin zaten senin bütçenle alacağın sistemleri hemen hemen aynı fps i verecektir 150 fps den aşağı düşmezsin herhalde
ama alacağın sistemin anakartını yeni nesil almaya bak ki ilerde buff yapabilesin sisteme işlemci veya ekran kartını değiştirebilesin
evet ilerde buff kesinlikle yapıcam şu an geçici süreli bi şey bakıyorum teşekkür ederim tavsiye içinyoutube da 2.el sistem toplayan kanallar var izleyip fikir sahibi olabilirsin zaten senin bütçenle alacağın sistemleri hemen hemen aynı fps i verecektir 150 fps den aşağı düşmezsin herhalde
ama alacağın sistemin anakartını yeni nesil almaya bak ki ilerde buff yapabilesin sisteme işlemci veya ekran kartını değiştirebilesin
bende de 4060 var evet gtx 1080 güclü bir ekran kartı döneminin en iyi ekran kartı ama 3060 veya 4060 ı tokatlayamaz dlls desteği var bir kere bu ekran kartlarındaekran kartı için gtx 1080 ti alabilirsin 2. elleri ucuz 3500 4500 falan günümüzde 3060 ile 4060 ı tokatlayan bir ekran kartı ben 4060 aldım keşke almasaydım diyorum