Çözüldü İkinci monitör çalışmıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün 2. monitörü aldım takıyorum kasaya ekran kartı driverinde 2. monitör sayıyor ama 2'inci monitörde sinyal yok diyor mousemi o tarafa götürünce hakikaten gidiyor cidden 2 monitör gibi ama kara ekran kaldı nasıl düzeltebilirim bir bilginiz var mı 1'inci çalışıyor ama 2. çalışmıyor laptopta denediğimde oldu ama 2. monitör kasa da yapamadım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Görüntü ayarlarından, ayarlayabiliyorsun diye biliyorum veya HDMI kablosunu düzgün takamamışsındır kankam bir araştır.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
HDMI ile baglanıyorsan ıkısnıde kasada bulunan aynı yuvasına takman lazım. İkisini de ekran kartının bulunduğu soket girişlerine bağlarsa sorun hallolacaktır kardeşim.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
HDMI ile baglanıyorsan ıkısnıde kasada bulunan aynı yuvasına takman lazım. İkisini de ekran kartının bulunduğu soket girişlerine bağlarsa sorun hallolacaktır kardeşim.
Öyle yapıyorum zaten. algılıyor orda sıkıntı yok mouse gidiyor 2. monitöre normal bir şekilde sadece görüntü yok

Görüntü ayarlarından, ayarlayabiliyorsun diye biliyorum veya HDMI kablosunu düzgün takamamışsındır kankam bir araştır.
araştırdım bulamadım zaten bu yüzden buraya yardım istemeye geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...