☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
vapur seferleri durdu artık simit yerine et ile beslenecekleri yerlerde gezmeye çalışıyorlardır bence dostum kadıköyde gerçekten kuş bile uçmuyor dün zoccostaydımKadıköye artık kuşlar bile uğramıyor nasıl bir virüsse martı sesleri yok oldu
vapur seferleri durdu artık simit yerine et ile beslenecekleri yerlerde gezmeye çalışıyorlardır bence dostum kadıköyde gerçekten kuş bile uçmuyor dün zoccostaydım
bu hali gerçekten çok korkuttu ama beni salgın filmlerinden hiçbir farkı yok ya çok korkunç. ne zaman atlatırız acabaBen de dragos tarafındayım sokaklarda daha çok fareler görmeye falan başladım normalde kediköy olarak hiç görünmüyorlardı
bu hali gerçekten çok korkuttu ama beni salgın filmlerinden hiçbir farkı yok ya çok korkunç. ne zaman atlatırız acaba
elıne saglık kardesım dogrudur buyuk ıhtımal bu ya genelde her yerde bu harıta varil il korona vürüs haritası sitesi sağlık bakanlığının oluşturduğu bir site
aşağıdaki linktedir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
araştırıp buldum fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış orası tartışılır
eylül bence insanları umutlandırıp kurallara uymalarını sağlam için verdikleri geçici bir tarih, her hafta aşı yada tedavi diye gözümüzü boyuyorlar bence ve sanırım dediğin gibi en iyi ihtimalle 1 yıl en kötü ihtimalle 2022 ortaları diye düşünüyorum ben de. alışveriş için son dakika çıkanlar hayatının tamamında zaten işlerini son dakikaya erteleyen tipler ve bizim ülkemizde gırla varEn iyi ihtimalle eylül diyorlar ama etkileri dalga dalga en az 1 2 yıl devam eder diye düşünüyorum ben. Arada 1 hafta olmasına rağmen haftasonu alışverişini yine son dakikaya bırakan insan sayısı oldukça fazla
eylül bence insanları umutlandırıp kurallara uymalarını sağlam için verdikleri geçici bir tarih, her hafta aşı yada tedavi diye gözümüzü boyuyorlar bence ve sanırım dediğin gibi en iyi ihtimalle 1 yıl en kötü ihtimalle 2022 ortaları diye düşünüyorum ben de. alışveriş için son dakika çıkanlar hayatının tamamında zaten işlerini son dakikaya erteleyen tipler ve bizim ülkemizde gırla var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?