- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ALLAH herkese duşunme ilim zeka gibi şeyler vermiş bence biz biraz daha şansliyiz diye duşunuyomyani merak ediyorum böyle sorular geldikçe allah bu hindistanlıları sadece cehennme gitsin diyemi yarattı
evet ben şanslıyım müslümanım ama onlar sadece cehennme gitmek içinmi yartıldı sen şaman dinini biliyormsunDüşünmeleri için yarattı ?
X kişisi Müslüman Düşünüp Din Değiştirebilir
Y kişisi Hristiyan Düşünüp Müslüman Olabilir
Düşünmekle ilgili birşey Müslüman Bir ülkede Doğduğun için Şanslısın Bile
olabilir ama 25 yaşina gelse gitip okuma yazma oğrene bilirhindistan diyorum halkın sadece %20 okuma yazma biliyor okul yok denecek kadar az ingiliz sömürgesinde ülke
nerden bilecek ülkede cami yok nasıl bilicek müslümanlık dini var örneğin türk köyündeki çocuklar biliyomu budistliğiAraştırarak illa çocuk aklıyla müslüman olcak diye birşey yok belli bir yaşa geldimi sormalı kendine
arakadşım şaman dinini biliyormusunolabilir ama 25 yaşina gelse gitip okuma yazma oğrene bilir
sana katiliyorum ama anne baba faktorleri giriyor işin icineAraştırarak illa çocuk aklıyla müslüman olcak diye birşey yok belli bir yaşa geldimi sormalı kendine
o tamamı ile kader baht ve dünyanın bilinçsizliği isteseler şu an orayı yaşamın en güzel olacağı bir yere çevirebilirler ama malesef bazı insanlar kendisinden başka kimseye düşenemiyor mesela bir okul yapılabilir hani dedinya okuma yazma bilmeyenler var diyehindistan diyorum halkın sadece %20 okuma yazma biliyor okul yok denecek kadar az ingiliz sömürgesinde ülke
Bu devirde en fakir devlette bile bir teknoloji varevet ben şanslıyım müslümanım ama onlar sadece cehennme gitmek içinmi yartıldı sen şaman dinini biliyormsun
işte ama sonuçta yapılmıyor okul bu çocuk nerden bilecek müslümanlığı bende onu merak ediyorumo tamamı ile kader baht ve dünyanın bilinçsizliği isteseler şu an orayı yaşamın en güzel olacağı bir yere çevirebilirler ama malesef bazı insanlar kendisinden başka kimseye düşenemiyor mesela bir okul yapılabilir hani dedinya okuma yazma bilmeyenler var diye
biliyom da bir az duşunsunnerden bilecek ülkede cami yok nasıl bilicek müslümanlık dini var örneğin türk köyündeki çocuklar biliyomu budistliği
Post automatically merged:
arakadşım şaman dinini biliyormusun
hindistan belgeseli izle görürsünBu devirde en fakir devlette bile bir teknoloji var
Hiç bir şekilde Dinden haberi yoksa bir insanın Allah ona göre sorguya çeker bunlarla ilgili bir çok yerde açıklama yapılmıştır
arkadaşım sen şaman dinini biliyormusunYorumları okuyunca anlık zeka geriliği yaşadım. Arkadaş, çocuğun islamdan haberi yok diyor, bunlar da allah akıl vermiş düşünsün diyor
dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin yani anlayacağın kaç göbek öteden gelen şeyler bilgi paylaştıkça değerlenirişte ama sonuçta yapılmıyor okul bu çocuk nerden bilecek müslümanlığı bende onu merak ediyorum
hemde hindistanda camimi var çocuk nerden bilsin müslümanlığıYorumları okuyunca anlık zeka geriliği yaşadım. Arkadaş, çocuğun islamdan haberi yok diyor, bunlar da allah akıl vermiş düşünsün diyor
internet den hindistan da türbe var diye biliyomişte ama sonuçta yapılmıyor okul bu çocuk nerden bilecek müslümanlığı bende onu merak ediyorum
ben seni savunuyordum kardeşim iyi okursanhemde hindistanda camimi var çocuk nerden bilsin müslümanlığı
allahım lütfen bir hindistanı tanıyın hadi tamam hindistanda azda olsa internet var kuzey korde internet yasak onlar nerden bilsininternet den
haklısın bende zeka geriliğ*i yaşayınca öldümben seni savunuyordum kardeşim iyi okursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?