- Yasaklandı
-
Banlı Üye
ALLAH insanlarin yaşam koşuluna gore bakiyor araştirma koşulu var mi bir şeyi var mi cammi türbe var mi diye bakiyorallahım lütfen bir hindistanı tanıyın hadi tamam hindistanda azda olsa internet var kuzey korde internet yasak onlar nerden bilsin
sen şaman dinini biliyormusunHz İbrahim de allahın dinin oldugunu bilmiyordu düşünerekten buldu o çocukta düşünerekten mantık yürüterekten bulabilir.
niye bazilari nin imkani varkardeşim senin dediğine göre allah koşullara bakıyorsa hristiyanlarda cennete girer o zmaan
her dinde yaratıcı var hadi düşündü budislikytede yaratıcı çocuk bunada inanırİslamdan haberi olmayıp düşününce Bir Yaratan var olması gerek diye düşünemiyor mu
Zaten çocuktan bahsediyorsun Ergenlik dönemine girmeyen bir bireyin sorumluluğu yoktur
Ufak Bir Araştırma ile Bulunabilecek bilgileri burada sizin sormanız garip
Sanat Varsa Sanatı Ortaya Çıkartanda Vardır
. Cenab-ı Hakkın varlık ve birliğini kendi aklı ve zekâsının yardımıyla düşünüp bulan ve bilen kimseler: Kus bin Sâide ve cennetle müjdelenen sahabilerden Said bin Zeyd'in babası Zeyd bin Amr gibi.
Sanat varsa sanatı ortaya çıkaran da vardır. Peki sanatı ortaya çıkaran varsa sanatı ortaya çıkaranı ortaya çıkaran kimdir, nedir? İyi gecelerİslamdan haberi olmayıp düşününce Bir Yaratan var olması gerek diye düşünemiyor mu
Zaten çocuktan bahsediyorsun Ergenlik dönemine girmeyen bir bireyin sorumluluğu yoktur
Ufak Bir Araştırma ile Bulunabilecek bilgileri burada sizin sormanız garip
Sanat Varsa Sanatı Ortaya Çıkartanda Vardır
. Cenab-ı Hakkın varlık ve birliğini kendi aklı ve zekâsının yardımıyla düşünüp bulan ve bilen kimseler: Kus bin Sâide ve cennetle müjdelenen sahabilerden Said bin Zeyd'in babası Zeyd bin Amr gibi.
bize müslümanlık dışında cennete girimeyececk dendiniye bazilari nin imkani var
peki ya şimdi 19 yaşındayım ve müslümanlığa değil de tek tanrı inancına kaydığımı söylesem ne diyeceksin?ama şöyle düşün bir insan 7 sinde neyse 70 şindede o dur yani sana annen baban küçükken müslümanlık doğru dedikleri için belki müslümansın
bu konu da sana katiliyorumher dinde yaratıcı var hadi düşündü budislikytede yaratıcı çocuk bunada inanır
beynim yandııııııSanat varsa sanatı ortaya çıkaran da vardır. Peki sanatı ortaya çıkaran varsa sanatı ortaya çıkaranı ortaya çıkaran kimdir, nedir? İyi geceler
olabilirpeki ya şimdi 19 yaşındayım ve müslümanlığa değil de tek tanrı inancına kaydığımı söylesem ne diyeceksin?
sonunda beni anayan biri çıktıbu konu da sana katiliyorum
buyuk idimale bir şey diyemicektipeki ya şimdi 19 yaşındayım ve müslümanlığa değil de tek tanrı inancına kaydığımı söylesem ne diyeceksin?
Senin bahsettiğin hiç bir dinden haberi yok diyorsun şimdi konuyu değiştriyirosunher dinde yaratıcı var hadi düşündü budislikytede yaratıcı çocuk bunada inanır
hayır sadce müslümanlıktan haberi yok iyi okuSenin bahsettiğin hiç bir dinden haberi yok diyorsun şimdi konuyu değiştriyirosun
hayir sadece muslumanlikdan yok dedi diye hatirliyomSenin bahsettiğin hiç bir dinden haberi yok diyorsun şimdi konuyu değiştriyirosun
merak ediyorum konu değişmiyor soru basit çocuk müslümanlıktan haberi yok nasıl inansınbence de değişiyor konu carp diriliyor
ayn öle dedimhayir sadece muslumanlikdan yok dedi diye hatirliyom
sora dan gordum tamamini duzeltim yaziyimerak ediyorum konu değişmiyor soru basit çocuk müslümanlıktan haberi yok nasıl inansın
tamamsora dan gordum tamamini duzeltim yaziyi
Bir dakika Müslümanlıktan haberi yok muhayır sadce müslümanlıktan haberi yok iyi oku
allahım bu çocuk kuzey koreli olsun orda ateistlikten başka bir şey öğretilmiyor öğretilmesi yasak nerden bilecek müslümanlığıBir dakika Müslümanlıktan haberi yok mu
O Zaman diğer dinleri biliyor
Diğer dinlerin kitaplarını okursa
Yeni bir din geleceğini biliyor demektir
İncil:
Hz. İsa dedi; “Eğer beni seviyorsanız, emirlerimi tutun. Ben de Rab’den dileyeceğim ve O size başka bir Faraklit verecektir; ta ki, daima sizinle beraber olsun.” (Yuhanna, Bâb 14, Âyet: 15-16)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?