İlginç anılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
kankam sabah işe gitmek için arabama bindim marşa bastığımda araba çalışmıyordu birdaha marşa bastım çalışmadı bizim mahlenin çocukları arabanın egzozuna patates koymuşlar araba çalışmıyor kimee anlatıysam bana güldüler:D:D:D

Üye
5 HİZMET YILI
lisede okuldan kaçmaya çalışırken takılıp düşmüştüm güvenlik geldi beni müdüre götürdü sonra ağlayarak falan durumu kurtarmaya çalışmıştım ama çok utanç vericiydi

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
6. sınıftaydık Eray diye bir arkadaş vardı orta sahadan çok hızlı şut çekti ama çok hızlı çektiği için isabetli olmadı o sırada ince çitlerde oturan kızın kafaya geldi yerde 7 dakka boyunca kaldı sonra hsataneye gitti.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilkokulda okuldan kaçmak için plan yaptık ilk önce çantaları fırlattık bahçeden dışarı sonra hoca disipline verileceksiniz diye bağırınca korkudan tellerden dışarı tırmanıp çantaları alıp bidaha içeri girmiştik

Üye
5 HİZMET YILI
2. sınıfta hem komsum hem sıra arkadaşım olan çocuk hocamız izin vermediği için pantolonunu indirip sıranın yanına yapmıştı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eve geç saatte gelip kapının anahtarını yanlış taktım ve biraz uğraşınca bizimkiler beni hırsız sanıp sıkıştırmıştı

Üye
5 HİZMET YILI
yolda yürürken bir kız beni takip etmisti yaklasik 30 dakika sonra konustuk bana sen hayirdir dedi bende naptim dedim ve tacizci diye bagirmaya basladi

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ozamanlar daha ilk okuldayım trafik dersi var yanımda yakın arkadaşım oturuyom dedim oglum ben osurcam kanka benimde var sal gitsin dedi bi saldım ardından arkadaşım saldı koro gibiydik önümüzdeki kızlara sucu attık kızlar aglayarak tuvalete gittiler kücüklük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...