İlişkimdeki heyecanı kaybettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnsanlar ilişki yaşarken hatalar yapar ve bu hataları evliliğin kapatacağını düşünür sonra evliyken daha büyük hatalar yapar ve bu sefer çocuk yapmanın onları ayıramayacagini düşünür en kötüsü de çocuk büyüyünce bunların hepsini unutup en büyük hatayı yaparlar... Ayrilirlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka şu şekilde kızdan dolayı soğukluğuun olmuştur çünkü erkek milleti kızdan farklı şeyler bekler ve yapmadıysa sorun ondadır sen daha iyilerine layıksın

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tamamen şahsi görüşüm değerlendirip kendine uyuyorsa uygulamalısın. Cicim aylarının etkisi sönmeye başlamış olabilir. Ben bu yüzden artık karşımdaki kişiyi tanımadan tamamen uyumlu olduğumuzdan emin olmadan büyük bir adım atmıyorum. Herkes başlarda birbirinden hoşlanabilir, vakit geçirmek güzel gelebilir. Fakat zamanla birbirinize alıştığınızda aynı şeylerden hoşlanmadığınızı yada senin çok sevdiğin birşeyle karşındaki kişinin o kadar ilgilenmediğini fark ettiğinde yeni birşeyler aramaya başlarsın. Ben bunları yaşamamak ne karşımdakini ne kendimi üzmemek adına emin olmadığım sürece duygusal bir ilişki içerisinde olmadığımızı belirtiyorum. Böylece ilk başta deneseydim sonu hüsran olacak ilişki bir arkadaşlığa dönüşüyor. Hem kimse vakit kaybetmiyor, hemde üzülmemiş oluyoruz.

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sevmek ne güzel şeydir değer bilene tabi

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlişkimdeki heyecanı kaybettim ve yeni arayışlara girdim. Sizce doğru mu yapıyorum? Siz olsaydınız ne yapardınız?
bro istediğini elde ettigin zaman tüm heycanı kacıyor biraz zorlaması lazım derim biraz kavga biraz tartışma gerçekten dinç tutuyo ilişkiyi :D
not biraz kanser olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadakat. sadakat sevgi köpekliğinden ortaya çıkar kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Daha yaşın 19 be kardeşim bukadar karamsar olma.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
İlişkimdeki heyecanı kaybettim ve yeni arayışlara girdim. Sizce doğru mu yapıyorum? Siz olsaydınız ne yapardınız?
heves kalmadıysa kalmak mantıklı değil yeni sulara yelken açıp kendi kafa dengin birini bulmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum eğer seviyorsan ufakta olsa bir şeyler hissediyorsan yanındaki insanın kıymetini bil çünkü kaybettikten sonra insanın canı çok yanıyor bence ilişkini bitirmektense sevgilinle beraber yapabilecek yeni şeyler ara o da bu çabaya ortak olursa ikiniz de bu ilişkiyi istersiniz ve düzeltirsiniz inşallah güzel olur senin için her şey :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlişki yaşadığın kıza göre değişir. Ama kız seni gerçekten seviyorsa ve sen de sırf bir an ilgini kaybettiğin için terk ettiysen gerçekten kıza yazık olmuş. Şıpsevdi olup sonrasında boş boş soğumak berbat birşey. Madem terk edeceksin ilişkiye başlama o zaman.

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ayrıldıktan sonra böyle arayışlara girsen?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
en kötüsüde o asılında bütün ilglin heycanın bir anda bitebiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kendini kötü hissediyorsan bunu karşı cinse belirtmen lazım ancak öyle için rahatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...