kesinlikle katılıyorum ama itirazımı da edeceğim.forumla diplerde kalmış çok yararlı konular olduğu gibi güncel konular çöp/spam/ctrl+v yorum kasanlar tarafından baltalanıp gidiyorlar.işe yarar başlıkları görmek zorlaştığı gibi sabit veyahut çok popüler bir başlık değilse 4-5sayfa çöpün arkasında tozlu raflara gidiyor nadide başlıklar
farklı yetkilerde üyelik yorum sayısının önemini kendi çapımda anlıyorum kalksın diyemem lakin bir el değmesi lazım gibi
atıyorum x oyunu hilesi 100yorum mu yapıcaksın onu 1haftadır üye olmalı ve ui den hileyi çekebilmek için günlük 3 yorum atmalı(artık istediğiniz saat dilimine ayarlarsınız) böyle olursa hem anlık çöp sayısında düşüş olur kaydolan üye(herkes üstüne alınmasın) 50tane "evet/aynen/sağol/bence doğru..." gibi yorumlar yapacağına günde sadece 3 yeri kirletir ((inanırmısınız geçen gün lol scriptiyle ilgili bir başlık okurkan 20li mesajlarında bir zatın "lolde hile yoktur..." yorumunu görünce şok olmuştum))
hem bu sayede kirlenme azalır ve günde 3 yorumdan ay sonunda istenen üyelik yorumundan fazlası atılmış olur