İlk amacım hile için bu siteye gitmekti FAKAT diyen kaç kişi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
zamanında grupta zulu hack vardı onun için gelmiştim ondan beri memoryhack aklımda bir yerde ne zaman hile arasam ilk burdayım.

Üye
6 HİZMET YILI
Bende ilk hile için gelmiştim sonra çok farkli bilgiler kazandım günde 2 saatimi burada geçiriyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben küçüklüğümden beri hilelerle iç içeyim ama bu siteyi daha yeni keşfettim cok Grip

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Forumda bir çok altbaşlık ve kaliteli insanlar var. Açıkcası zaman geçirdikçe burası hoşuma gidiyor.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynen bende hile yapmak içindi ama gel gör ki bağamlısı olmaya başlıyorum. Ben pek anlamıyorum forum işlerinden ama bu siteyi baya sevdim reklamlarada bakıyorum arada güzel yani

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeşim ben bu siteye yıllardır üyeyim hiç yorum atmadım ama her konuda bilgi paylaşımı ve çözumler var oldugundan dolayı bu siteyi önerir ve sonuna kadar arkasında dururum

Üye
6 HİZMET YILI
harbbıden benıde sardı bende hıle ıcın gırdım de konular falan baya ılgımı cektı guzel eglencelı :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
İlerde buraya uye olmak referans kodu ile olabilir demedi demeyin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende hile için geldim ama belki fikrim değişir gibi :D

Üye
9 HİZMET YILI
Seneler önce wolfteamde Gardiyan kurta hile yapmak için ngelmiştim hız hilesi tek atıyordum millete çok zevkliydi bir zamanlar şimdi böyle göz gezdiriyorum arada eğlenceli içerikler bakımından da zengin bir yer hile bakımından da eğlenceli bir platform

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum ama itirazımı da edeceğim.forumla diplerde kalmış çok yararlı konular olduğu gibi güncel konular çöp/spam/ctrl+v yorum kasanlar tarafından baltalanıp gidiyorlar.işe yarar başlıkları görmek zorlaştığı gibi sabit veyahut çok popüler bir başlık değilse 4-5sayfa çöpün arkasında tozlu raflara gidiyor nadide başlıklar
farklı yetkilerde üyelik yorum sayısının önemini kendi çapımda anlıyorum kalksın diyemem lakin bir el değmesi lazım gibi
atıyorum x oyunu hilesi 100yorum mu yapıcaksın onu 1haftadır üye olmalı ve ui den hileyi çekebilmek için günlük 3 yorum atmalı(artık istediğiniz saat dilimine ayarlarsınız) böyle olursa hem anlık çöp sayısında düşüş olur kaydolan üye(herkes üstüne alınmasın) 50tane "evet/aynen/sağol/bence doğru..." gibi yorumlar yapacağına günde sadece 3 yeri kirletir ((inanırmısınız geçen gün lol scriptiyle ilgili bir başlık okurkan 20li mesajlarında bir zatın "lolde hile yoktur..." yorumunu görünce şok olmuştum))
hem bu sayede kirlenme azalır ve günde 3 yorumdan ay sonunda istenen üyelik yorumundan fazlası atılmış olur

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ulan wolftü zamanında geldık sıteye 2016 da sımdı sıtede okadar aktıfım kı oyun falan oynamıyorum.
su moderator alımlarını beklıyorum yetkılı olmak ıcın hayırlısı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
herkesin amacı bence hile için gelmekti

Üye
6 HİZMET YILI
Ben de onun için geldim ama ne yalan söyliyim site şaşırttı beni. Eskiden çok takılırdım forum sitelerinde biraz hasret gideriyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bende hile için bu siteyi tercih ettim hileler çalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hile aktivitesi reklamı artırmakta. söylediğinizde haklısınız. hile için bu siteye giriş yapılsada kullandıkça hileden başka da güzel paylaşımları fark ediyor insan

Arivayaaa
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet hileleri kullanmak için üye olmuştum fakat forumun kitlesini çok kaliteli bulmaya başladım bilgilendirmeler oldukçe açık herkes ilgili ve muhabbet çok güzel hepinize sevgiler
Post automatically merged:

forum gerçekten çok kaliteli bi forum ya

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Lan siteye hile için geldim ama sonradan adblock uygulamasını kapatıp günde 1-2 reklama tıklar hale geldim bağımlı oldum hile elbet gelir ama güzel insanlarla tanışmak içinde güzel bi yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...