Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk amacım hile için bu siteye gitmekti FAKAT diyen kaç kişi var?
Aynen bende hile yapmak içindi ama gel gör ki bağamlısı olmaya başlıyorum. Ben pek anlamıyorum forum işlerinden ama bu siteyi baya sevdim reklamlarada bakıyorum arada güzel yani
kardeşim ben bu siteye yıllardır üyeyim hiç yorum atmadım ama her konuda bilgi paylaşımı ve çözumler var oldugundan dolayı bu siteyi önerir ve sonuna kadar arkasında dururum
Seneler önce wolfteamde Gardiyan kurta hile yapmak için ngelmiştim hız hilesi tek atıyordum millete çok zevkliydi bir zamanlar şimdi böyle göz gezdiriyorum arada eğlenceli içerikler bakımından da zengin bir yer hile bakımından da eğlenceli bir platform
kesinlikle katılıyorum ama itirazımı da edeceğim.forumla diplerde kalmış çok yararlı konular olduğu gibi güncel konular çöp/spam/ctrl+v yorum kasanlar tarafından baltalanıp gidiyorlar.işe yarar başlıkları görmek zorlaştığı gibi sabit veyahut çok popüler bir başlık değilse 4-5sayfa çöpün arkasında tozlu raflara gidiyor nadide başlıklar
farklı yetkilerde üyelik yorum sayısının önemini kendi çapımda anlıyorum kalksın diyemem lakin bir el değmesi lazım gibi
atıyorum x oyunu hilesi 100yorum mu yapıcaksın onu 1haftadır üye olmalı ve ui den hileyi çekebilmek için günlük 3 yorum atmalı(artık istediğiniz saat dilimine ayarlarsınız) böyle olursa hem anlık çöp sayısında düşüş olur kaydolan üye(herkes üstüne alınmasın) 50tane "evet/aynen/sağol/bence doğru..." gibi yorumlar yapacağına günde sadece 3 yeri kirletir ((inanırmısınız geçen gün lol scriptiyle ilgili bir başlık okurkan 20li mesajlarında bir zatın "lolde hile yoktur..." yorumunu görünce şok olmuştum))
hem bu sayede kirlenme azalır ve günde 3 yorumdan ay sonunda istenen üyelik yorumundan fazlası atılmış olur
ulan wolftü zamanında geldık sıteye 2016 da sımdı sıtede okadar aktıfım kı oyun falan oynamıyorum.
su moderator alımlarını beklıyorum yetkılı olmak ıcın hayırlısı.
hile aktivitesi reklamı artırmakta. söylediğinizde haklısınız. hile için bu siteye giriş yapılsada kullandıkça hileden başka da güzel paylaşımları fark ediyor insan
Evet hileleri kullanmak için üye olmuştum fakat forumun kitlesini çok kaliteli bulmaya başladım bilgilendirmeler oldukçe açık herkes ilgili ve muhabbet çok güzel hepinize sevgiler
Lan siteye hile için geldim ama sonradan adblock uygulamasını kapatıp günde 1-2 reklama tıklar hale geldim bağımlı oldum hile elbet gelir ama güzel insanlarla tanışmak içinde güzel bi yer