- Yasaklandı
Banlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Şimdi Aşk Duygusunu Bilen Arkadaşlar Paylaşsın,
Aşk Nemi? Aşk Hayatın'ın Kadınını Bulup Bakıp Bakıp Bakıp Artık Kız Size Bakarken ,
Sizin Ona Sıklıkla Baktığınızı Farkedecek Ve Ondan Hoşlandığınızı Düşünecek Ve Oda Size Bakacaktır.
İçindeki Sevinci , Hayatı , Cümlesinden Karesine , Karesinden , Tenine , Dudaklarına , Kadar Aşk Fidanı Ekilir Kalbinde
Mutlusun Seviyorsun Kız Beni Terkedecek Mi Acaba Diye Düşünüyorsun.
Bu Soru Aklına Geldikce Kahroluyorsun Ama Daha Kız 1 Adım Bile Atmadı Sana
Kızla Tanışıyorsun Uzun Bir Zaman Vakit Geçiriyorsun Sonra Ona Bir Akşam Yemeğinde Onu Sevdiğini Söyleyip
Duygularını İfade Ediyorsun.
Oda Sana Bir Fidan Dikiyor HerŞey Çok Güzel Gidiyor,
Kız Okadar Güzel Geliyorki Bakmaya Kıyamıyorsun
İşte Sana Kara Günler Yaklaşıyor Ahh Ahh Devamını Yazsam İçiniz Gider

Sizler De Yazın Aşk Dan Acınıza Kadar Yazın .
İşte Benim Hikayem;
Yorumlara Bakıyorum Yok Aşk Acısı Çekmek Neymiş Falan Filan O Şeyler Öyle Olmuyor. Sıra Bende
Bir Gün Arkadaşlar İle Döver Yemeye Gittik Ben Oturdum Sonra Karşıda Çok Güzel Bi Kız
Saçı Düz , Saç Rengi Sarışın , Gözleri Mavi , Teni Beyaz
Ulan Dedim Kendi Kendime Vaay Be. Arkadaşlar Bana Baktılar Sonra Baktığım Kıza Doğru Kafalarını Çevirip Benle Alay Edercesine
Aşık Mı Oldun Lan Gibi Şeyler Söyleyerek Beni Tahrik Etmek İstediler Ama OImadım.
Kız'da Olay'ı Farkedip Bana Baktı Ve Göz Kırptı Ve Tebessüm Etti.
O An İçimdeki Duygular Bambaşka Oldu.
Kız İle Tanışmak İçin Masasına Gitmek İstiyordum Ama Oturdugum Yerden Kalkamadım
Cesaret Edemedim.
Sonra Kız Durumu Anlayıp Boş Sandalyeden Birini Kapıp Naber Gençler Diyerek Arkadaşıyla Bize Katıldı.
Öyle Şaşkındım Ve Sevinç Yaşıyordumki İçimde Fırtınalar Kopuyordu.
Kız Adın Ne Diye Sordu Ben ;
Alo Afbuyur?
Diye Cevap Verdim Kız Gülmek Bi Yana Ondan Hoşlandığımı Farketmiş Telefon'ununu Verirmisin Demişti
Bizimkilerde Kızı Yakından Bakınca Ağızları Açık Kaldı Bende Hala KızaBakıyorum.
Kıza Telefonu Verdim Telefonunu Kaydetmiş İdi İsmi Cansu
İçimden Dedim Öff Bee.
Sonra Kız Telefonunu Çaldırtıp Adını Söyleyecekmisin Dedi?
Bende Kekeleyerek Ömer Dedim.
Bence Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Sadet'e Gelelim
Kız 2 Yıl Yurt Dışına Okumaya Gitti Onsuzluğu Çekiyorum Ağlıyorum Sızlanıyorum.
Beni Arayınca Mutluluktan Deli Oluyorum İşi Gücü Bırakıp Havadan Sudan Konuşuyoruz
Hele Bi Gelsin Evlenme Teklifi Edip Videosunu Çekeceğim Dillere Destan olsun Diyede Burada Paylaşacağım.
Yüzük Hazır Manevi Değeri Yüksek Bi Yüzük Eski Ama Şahane.
Dua Edin Sağlıcakla.
Aşk Nemi? Aşk Hayatın'ın Kadınını Bulup Bakıp Bakıp Bakıp Artık Kız Size Bakarken ,
Sizin Ona Sıklıkla Baktığınızı Farkedecek Ve Ondan Hoşlandığınızı Düşünecek Ve Oda Size Bakacaktır.
İçindeki Sevinci , Hayatı , Cümlesinden Karesine , Karesinden , Tenine , Dudaklarına , Kadar Aşk Fidanı Ekilir Kalbinde
Mutlusun Seviyorsun Kız Beni Terkedecek Mi Acaba Diye Düşünüyorsun.
Bu Soru Aklına Geldikce Kahroluyorsun Ama Daha Kız 1 Adım Bile Atmadı Sana
Kızla Tanışıyorsun Uzun Bir Zaman Vakit Geçiriyorsun Sonra Ona Bir Akşam Yemeğinde Onu Sevdiğini Söyleyip
Duygularını İfade Ediyorsun.
Oda Sana Bir Fidan Dikiyor HerŞey Çok Güzel Gidiyor,
Kız Okadar Güzel Geliyorki Bakmaya Kıyamıyorsun
İşte Sana Kara Günler Yaklaşıyor Ahh Ahh Devamını Yazsam İçiniz Gider
Sizler De Yazın Aşk Dan Acınıza Kadar Yazın .
İşte Benim Hikayem;
Yorumlara Bakıyorum Yok Aşk Acısı Çekmek Neymiş Falan Filan O Şeyler Öyle Olmuyor. Sıra Bende
Bir Gün Arkadaşlar İle Döver Yemeye Gittik Ben Oturdum Sonra Karşıda Çok Güzel Bi Kız
Saçı Düz , Saç Rengi Sarışın , Gözleri Mavi , Teni Beyaz
Ulan Dedim Kendi Kendime Vaay Be. Arkadaşlar Bana Baktılar Sonra Baktığım Kıza Doğru Kafalarını Çevirip Benle Alay Edercesine
Aşık Mı Oldun Lan Gibi Şeyler Söyleyerek Beni Tahrik Etmek İstediler Ama OImadım.
Kız'da Olay'ı Farkedip Bana Baktı Ve Göz Kırptı Ve Tebessüm Etti.
O An İçimdeki Duygular Bambaşka Oldu.
Kız İle Tanışmak İçin Masasına Gitmek İstiyordum Ama Oturdugum Yerden Kalkamadım
Cesaret Edemedim.
Sonra Kız Durumu Anlayıp Boş Sandalyeden Birini Kapıp Naber Gençler Diyerek Arkadaşıyla Bize Katıldı.
Öyle Şaşkındım Ve Sevinç Yaşıyordumki İçimde Fırtınalar Kopuyordu.
Kız Adın Ne Diye Sordu Ben ;
Alo Afbuyur?
Diye Cevap Verdim Kız Gülmek Bi Yana Ondan Hoşlandığımı Farketmiş Telefon'ununu Verirmisin Demişti
Bizimkilerde Kızı Yakından Bakınca Ağızları Açık Kaldı Bende Hala KızaBakıyorum.
Kıza Telefonu Verdim Telefonunu Kaydetmiş İdi İsmi Cansu
İçimden Dedim Öff Bee.
Sonra Kız Telefonunu Çaldırtıp Adını Söyleyecekmisin Dedi?
Bende Kekeleyerek Ömer Dedim.
Bence Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Sadet'e Gelelim
Kız 2 Yıl Yurt Dışına Okumaya Gitti Onsuzluğu Çekiyorum Ağlıyorum Sızlanıyorum.
Beni Arayınca Mutluluktan Deli Oluyorum İşi Gücü Bırakıp Havadan Sudan Konuşuyoruz
Hele Bi Gelsin Evlenme Teklifi Edip Videosunu Çekeceğim Dillere Destan olsun Diyede Burada Paylaşacağım.
Yüzük Hazır Manevi Değeri Yüksek Bi Yüzük Eski Ama Şahane.
Dua Edin Sağlıcakla.
Son düzenleme: