Uzman Üye
arkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
narutoarkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
dostum naruto ilk bölümleri bana çok eski bir anime gibi geldi ve çok kısa cevaplar yazmamalısın yoksa sistem tarafından mesajın gidebilir
evet cok mesajım sılınıyor bende anlamadım aslında cok bos yorum atmıyomdostum naruto ilk bölümleri bana çok eski bir anime gibi geldi ve çok kısa cevaplar yazmamalısın yoksa sistem tarafından mesajın gidebilir
dostum yorumlarını uzatabilirsin örnek veriyorum bana naruto demiştin sadece naruto yazmak yerine naruto çünkü şöyle şöyle diye uzatırsan ban yemezsinevet cok mesajım sılınıyor bende anlamadım aslında cok bos yorum atmıyom
Ben Demon Slayer ile başladım ve bayıldımarkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
dostum araştırmıştım o animeyi tavsiyen için çok teşekkür ederim gerçekten sağlam bir anime önerisiBen Demon Slayer ile başladım ve bayıldımkesinlikle tavsiye ederim en azından Anime dünyasına olumlu bir bakış açısıyla başlarsın.
Kimi no Na wa bir anime dizisi mi yoksa bir anime filmi mi ?To start I would recommend
6. kekkai Sensen - 5. One Punch Man - 4. Shigatsu wa Kimi no Uso
-
-![]()
![]()
3. Fullmetal Alchemist Brotherhood - 2. Kimi no Na wa - 1. Death Note
-
-![]()
![]()
o anime netfilixte varmıydı şuan sadece o anime için netfilixi alabilirimbence one piece den başlamalısın ilk bölümleri 90 lı yıllarda cıktıştı galiba ama 3 kez felan bitirdim
netflix almana gerke yok izledigim gzl animeTr sitesi var adresini özelden yazıcam sana ordan izleo anime netfilixte varmıydı şuan sadece o anime için netfilixi alabilirim