Üye
one piece öneririm brom ben izlerken çok keyif alıyorum sen de beğenebilirsin.. iyi seyirler.
ben tokyo revengers ile başladım 24 bölüm öneririm sana daarkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
Eyvallah reis. 6-4-2 bilmiyordum. İlk kimi no na wa ile başlıcamTo start I would recommend
6. kekkai Sensen - 5. One Punch Man - 4. Shigatsu wa Kimi no Uso
-
-![]()
![]()
3. Fullmetal Alchemist Brotherhood - 2. Kimi no Na wa - 1. Death Note
-
-![]()
![]()
Sigma bir izleyici olmak istiyorsan başlangıç için önerilerim şunlardırarkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
Hiç başlamamanı tavsiye ederim arkadaş çevrem izliyor ama tamamen boş yaşın 15 16 dan küçükse aksiyonlu çizgifilm diye sarabilir ama zaman kaybı 1 kere bile izlemedim illa izlemek istiyorsan git tsubasa beyblade falan izle en kralları xD bide bakugan vardıarkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
sevdiğin türe bağlı bişey bu tamamen mesela güç yatkınlığın varsa güçlü ana karakterleri seviyorsan farklı zeki kıvrak zekalı ana karakterleri seviyorsan ayrı öneri verilir. sen bize hangi tür ana karakterlerden hoşlandığını söyle en iyi örneklerini gösterelim sanaarkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum
the dead notearkadaşlar animeleri arkadaşlarım tarafından duyuyorum sosyal medyada onunla ilgili içerikler çıkıyor sizce hangisi ile başlamalıyım animeye hangi anime bağlı eder sizden cevapları bekliyorum