İlk kez işe başlayan birisi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka öncelikle sakinliğini koru ilk gün büyük ihtimal ayak ağrısı çekersin eve gleince direkt uyursun biri soru sorarsa fln çok heycanlı görünme markettekiler çakkaldır ta**ak geçelrler arkada

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka öncelilkle heycan yapmamaya çalış ne kadar çok heycan yaparsan o kadar çok sıkıntıya girersin rahat ol kendine sürekli ben bunu yapabilirim gibi şeyler söyle ilk hafta zor geçer alışma süreciydi neyin ne olduğu falan filan sonra alışırsın istediğin kadar deneyimin olsun herkes ilk hafta zorlanır

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hocam çok insanlar ile samimi olma çünkü en samimin bile kuyunu kazabiliyor .heyecana gerek yok işini yap geç ,sıra gibi düşün ne en önde dur ne en arkada ortalarda takıl geç eğer benim mesleğim reyonculuk demiyorsan iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka kim olursa olsun ilk gün o kadar rahat olmaz 1 2 haftaya alışınca hep çalışıyomuş gibi olur rahat ol işini iyi yap yeter

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben ilk işime basladığımda heyecanlıydım kendini ezdirme heycan normaldir başarılı bir şekilde işini yap maaşını al sıkıntı olmaz

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kim markette reyoncu olarak yarın işe başlıyorum 21 yaşındayım web yazılımcısı olarak evden çalışıyorum ek gelir için marketi tercih ettim başvurdum aldılar, fakat ben hayatım boyunca hiçbir işte çalışmadım yatkınlığım yok denilcek kadar az bu yüzden çok korkuyorum ne yapıcağımı bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum çok endişe duyuyorum
kanka herkesle aranı iyi tut ama herşeyini de söyleme yoksa kullanırlar çok heyecan yapmana gerek yok 1 2 hafta sonra zaten alışıyor insan ister istemez

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşım öncelikle yaşın daha çok ne yapacağım diye düşünme klasik bir gün olacakmış gibi yat uyu işe gittiğin zaman unutursun hatta 1 hafta sonra sövmeye başlarsın sanki 30 yıldır çalışıyormuş gibi yine mi iş diyeceksin ama hayat bu çalışmak gerek :D

from Hell
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka markette öğrenilecek pek şey yok her türlü yapabilirsin fakat ek iş olarak yapman biraz garip çünkü bildiğim kadarıyla zamanın büyük kısmını alıyor günün.

aboooo
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum insan iliskilerini iyi tut guleryuzlu olmaya calıs sabırlı ol.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka lavabonun lambasını bile kapatsan bunu patronun gözüne sok ne kadar iş yaptığın değil bunu üstlerinin ne kadar gördüğü önemli

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kral çok takılma bazen olmuyor alttan da alma mk kimse Allah değil

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şey kafasında gir burda yapamasam bile kendime yeni bir tercübe katıcağım de bilgir öğrenmeye girdim de o zaman kafan bir tık rahat olur hata yapsan da soorun etmezsin kendinde

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende ilk işe girdiğim zaman öyle heyacan yaşamıştım acaba yapabilir miyim yapamaz mıyım gibi sorular dönüyordu aklımda 1 hafta geçtikten sonra insanın özgüveni yerine geliyo ve yapabildiğini farkediyorsun biraz zaman tanı kendine orda ki çalışanlar ile de samimiyet ister istemez kuruluyor yani kurulmasıda gerekiyor ailenden çok orda ki çalışanlar ile vakit geçiriyorsun.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
yazılımcıysan market muhasebeciliğine seni kolaylıkla alırlar, iş başvurusunuda bunu belirtmesen bile öncelik olarak market kendine eleman alır çünkü herkesi kendi alanına koysan bi çalışma ortamı olmaz sonrasında markette diyaloğa girdiğin kimseler sana mutlaka ne iş yaptığını nerden mezun olduğunu nerelisin vs. gibi sorular soracaktır ordan kendini sevdirirsen belli bir zaman sonra başkalarında desteğiyle dediğim yere getirilebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Soğukkanlılığını koru. İşyerindekiler acımasız yorum yapacaklar. Sana özel olduğunu düşünme. Düzen böyle.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sakin ol , güler yüz , iyi iletisim yeterli olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...