3 Şub 2023 #1 MMeminAk Seçkin Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 455 Tepki puanı 48 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI Nedense tedirgin oldum. İlk kez uçağa bineceğim. Tavsiyeleriniz var mıdır? Ne yapmalıyım? Bilmiyorum. Yurt içi uçuş bu arada. Moderatörün son düzenlenenleri: 1 Haz 2024
Nedense tedirgin oldum. İlk kez uçağa bineceğim. Tavsiyeleriniz var mıdır? Ne yapmalıyım? Bilmiyorum. Yurt içi uçuş bu arada.
3 Şub 2023 #2 fıstıkcıcıkı F Onaylı Üye Katılım 11 Kas 2018 Mesajlar 88 Tepki puanı 7 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI kanka valla kulaklarının tıkanmasını istemiyorsan mutlaka uçuş boyunca sakız çiğne kalkarken arkana yaslan rahatına bak merak etme keyif vericek
kanka valla kulaklarının tıkanmasını istemiyorsan mutlaka uçuş boyunca sakız çiğne kalkarken arkana yaslan rahatına bak merak etme keyif vericek
3 Şub 2023 #3 gunitcs Seçkin Üye Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 319 Çözümler 3 Tepki puanı 42 Ödüller 10 10 HİZMET YILI kalkarken ve inerken "hava boşluğu" diye *adrenalin* yaşarsın başka türlü bir şey yaşamazsın rahat ol.
kalkarken ve inerken "hava boşluğu" diye *adrenalin* yaşarsın başka türlü bir şey yaşamazsın rahat ol.
3 Şub 2023 Konuyu başlatan #4 MMeminAk Seçkin Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 455 Tepki puanı 48 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI fıstıkcıcıkı' Alıntı: kanka valla kulaklarının tıkanmasını istemiyorsan mutlaka uçuş boyunca sakız çiğne kalkarken arkana yaslan rahatına bak merak etme keyif vericek Genişletmek için tıklayın ... Sağol dostum tavsiyen için
fıstıkcıcıkı' Alıntı: kanka valla kulaklarının tıkanmasını istemiyorsan mutlaka uçuş boyunca sakız çiğne kalkarken arkana yaslan rahatına bak merak etme keyif vericek Genişletmek için tıklayın ... Sağol dostum tavsiyen için
3 Şub 2023 Moderatör #5 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Direkt bodozlama gir kanka hiç korkmana gerek yok başka şeylerle meşgul ol kafanda bitirirsen olay çözülür zaten
Direkt bodozlama gir kanka hiç korkmana gerek yok başka şeylerle meşgul ol kafanda bitirirsen olay çözülür zaten
3 Şub 2023 Konuyu başlatan #6 MMeminAk Seçkin Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 455 Tepki puanı 48 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Direkt bodozlama gir kanka hiç korkmana gerek yok başka şeylerle meşgul ol kafanda bitirirsen olay çözülür zaten Genişletmek için tıklayın ... Chek in olayı flan ne hocam acıklama şansın varmıdır
Adc Main' Alıntı: Direkt bodozlama gir kanka hiç korkmana gerek yok başka şeylerle meşgul ol kafanda bitirirsen olay çözülür zaten Genişletmek için tıklayın ... Chek in olayı flan ne hocam acıklama şansın varmıdır
3 Şub 2023 #7 cixsedat1 C Onaylı Üye Katılım 17 Kas 2022 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 3 3 HİZMET YILI Hiç korkma stres de yapma o kadar keyifli gelecek ki sana hep binmek bir yerlere gitmek isteyeceksin
3 Şub 2023 Moderatör #8 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI MMeminAk' Alıntı: Chek in olayı flan ne hocam acıklama şansın varmıdır Genişletmek için tıklayın ... ben hayatımda hiç uçağa binmedim kral yanlış bilgi vermek istemem
MMeminAk' Alıntı: Chek in olayı flan ne hocam acıklama şansın varmıdır Genişletmek için tıklayın ... ben hayatımda hiç uçağa binmedim kral yanlış bilgi vermek istemem
3 Şub 2023 #9 kayraturkmen1 Ultra Üye Katılım 14 May 2018 Mesajlar 1,503 Çözümler 4 Tepki puanı 65 Ödüller 9 8 HİZMET YILI daha önce çok kez uçağa bindim güven bana başına birşey gelemeyecek. kulakların basınçtan tıkanabilir yanına sakız almanı öneririm
daha önce çok kez uçağa bindim güven bana başına birşey gelemeyecek. kulakların basınçtan tıkanabilir yanına sakız almanı öneririm
3 Şub 2023 Konuyu başlatan #10 MMeminAk Seçkin Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 455 Tepki puanı 48 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: ben hayatımda hiç uçağa binmedim kral yanlış bilgi vermek istemem Genişletmek için tıklayın ... Canın sağolsun yinede teşekürler
Adc Main' Alıntı: ben hayatımda hiç uçağa binmedim kral yanlış bilgi vermek istemem Genişletmek için tıklayın ... Canın sağolsun yinede teşekürler
3 Şub 2023 #11 VALENT Ultra Üye Katılım 6 Ara 2021 Mesajlar 1,603 Çözümler 6 Tepki puanı 147 Ödüller 6 Yaş 26 Sosyal 4 HİZMET YILI hocam sakız çiğneyin inerken biraz tedirgin ediyor ama rahatınıza bakın korkulucak bişey yok iyi forumlar (müzik dinleyin uçuş boyunca rahatlatıyordu beni)
hocam sakız çiğneyin inerken biraz tedirgin ediyor ama rahatınıza bakın korkulucak bişey yok iyi forumlar (müzik dinleyin uçuş boyunca rahatlatıyordu beni)
3 Şub 2023 #12 Mikoyvz ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 808 Çözümler 1 Tepki puanı 48 Ödüller 7 8 HİZMET YILI uçak en güvenli ulaşım aracıdır hocam düşer mi diye bi korkunuz varsa o yönden tedirgin olmanıza gerek yok
uçak en güvenli ulaşım aracıdır hocam düşer mi diye bi korkunuz varsa o yönden tedirgin olmanıza gerek yok
3 Şub 2023 Moderatör #13 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,551 Çözümler 1,055 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI MMeminAk' Alıntı: Canın sağolsun yinede teşekürler Genişletmek için tıklayın ... ne demek bir gün ben de binersem tecrübeleniriz belki
MMeminAk' Alıntı: Canın sağolsun yinede teşekürler Genişletmek için tıklayın ... ne demek bir gün ben de binersem tecrübeleniriz belki
3 Şub 2023 #14 2and2pc 2 Onaylı Üye Katılım 26 Eki 2019 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI bende ilk kez binmiştim hemde ayağım kırıkken iyikide binmişim gerçekten çok rahat ve güzeldi bunca zaman boşuna otobüse binmişim
bende ilk kez binmiştim hemde ayağım kırıkken iyikide binmişim gerçekten çok rahat ve güzeldi bunca zaman boşuna otobüse binmişim
3 Şub 2023 #15 xcursediyosun X Onaylı Üye Katılım 23 Mar 2022 Mesajlar 57 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI Dostum kulaklıklarını al arkana yaslan müzik dinle biseylerle ugras
3 Şub 2023 Yasaklandı #16 RyzeL R Banlı Üye Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 60 Tepki puanı 2 Yaş 27 3 HİZMET YILI ben ilk bindiğimde inerken çok garip hissetmiştim de 1 2 defadan sonra alışıyorsun
3 Şub 2023 Konuyu başlatan #17 MMeminAk Seçkin Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 455 Tepki puanı 48 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI xcursediyosun' Alıntı: Dostum kulaklıklarını al arkana yaslan müzik dinle biseylerle ugras Genişletmek için tıklayın ... Dostum kablosus kulaklık sıkıntı olur mu ?
xcursediyosun' Alıntı: Dostum kulaklıklarını al arkana yaslan müzik dinle biseylerle ugras Genişletmek için tıklayın ... Dostum kablosus kulaklık sıkıntı olur mu ?
3 Şub 2023 #18 muhteremx3 Ultra Üye Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1,558 Çözümler 3 Tepki puanı 49 Ödüller 4 Yaş 24 3 HİZMET YILI Hocam keyfine bak yurt içi zaten güvenilir ikramlar gelcek cay mı kahve mi diyecekler sen 2 sinide al keyfine bak
Hocam keyfine bak yurt içi zaten güvenilir ikramlar gelcek cay mı kahve mi diyecekler sen 2 sinide al keyfine bak
3 Şub 2023 #19 phonixx089 Ultra Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 1,657 Çözümler 3 Tepki puanı 94 Ödüller 6 Yaş 25 5 HİZMET YILI hocam ilk bende korkuyordum yavaş yavaş alışıyorsun
3 Şub 2023 #20 xcursediyosun X Onaylı Üye Katılım 23 Mar 2022 Mesajlar 57 Tepki puanı 1 Ödüller 2 Yaş 25 4 HİZMET YILI MMeminAk' Alıntı: Dostum kablosus kulaklık sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıklayın ... yani yolculuk cok uzaksa sorun olur ama cok uzun degilse kulaklıgın sarji bitse dahil sarj kutusu varsa sarj oluyor diye biliyorum
MMeminAk' Alıntı: Dostum kablosus kulaklık sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıklayın ... yani yolculuk cok uzaksa sorun olur ama cok uzun degilse kulaklıgın sarji bitse dahil sarj kutusu varsa sarj oluyor diye biliyorum