Bunu kaldırmamın bir yöntemi var mıDelaylı ban yiyorsun yani HWID yi kaldıramamışsın aslında.
kaldırmanın yöntmei var da paralı hepsiBunu kaldırmamın bir yöntemi var mı
Hwid kalkmadigi icin ban yiyorsun. Kullandiklarin işe yaramiyor zatenValorantta hwid ban yemiştim 3 kere format attım bios update yaptım mac ve ssd changer kullandım Val 152 hatasını giderdim. Fakat şimdi hiç bir hata vermeden direk oyundan atıyor ve ban yiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Anakardım MSI B450m pro max
belli etmedikten sonra atmıyorValorantta hwid ban yemiştim 3 kere format attım bios update yaptım mac ve ssd changer kullandım Val 152 hatasını giderdim. Fakat şimdi hiç bir hata vermeden direk oyundan atıyor ve ban yiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Anakardım MSI B450m pro max
black liste girmişsin reisim o yüzden ip reset veya hwid resetValorantta hwid ban yemiştim 3 kere format attım bios update yaptım mac ve ssd changer kullandım Val 152 hatasını giderdim. Fakat şimdi hiç bir hata vermeden direk oyundan atıyor ve ban yiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Anakardım MSI B450m pro max
muhtemelen yine hwid yemiş olabilirsin emin değilmi aynı işlemleri yapmayı dener misin? hile yapıp mı oyun açılmıyor yoksa temiz de pc o halde olduğu halde mi açılmıyor?Valorantta hwid ban yemiştim 3 kere format attım bios update yaptım mac ve ssd changer kullandım Val 152 hatasını giderdim. Fakat şimdi hiç bir hata vermeden direk oyundan atıyor ve ban yiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Anakardım MSI B450m pro max
Dostum hepsi parali degil parasizda varhwid kalkmamış
Post automatically merged:
kaldırmanın yöntmei var da paralı hepsi
knk bu bilgi için teşekkürler. bir kenara yazdım belki lazım olurdelay banın var ama amidewin ile kullandıgın anakartta ban acılıyor denendi daha once tarafimca
temiz pc de açılmıyormuhtemelen yine hwid yemiş olabilirsin emin değilmi aynı işlemleri yapmayı dener misin? hile yapıp mı oyun açılmıyor yoksa temiz de pc o halde olduğu halde mi açılmıyor?
nasıl oluyor kısaca anlatma şansın var mıdelay banın var ama amidewin ile kullandıgın anakartta ban acılıyor denendi daha once tarafimca
Anakartın marka modelini özelden bana ilet. Bir bakalım neler yapabiliriz.Bunu kaldırmamın bir yöntemi var mı
İlettim.Anakartın marka modelini özelden bana ilet. Bir bakalım neler yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?