Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resident Evil 7 benzeri bir oyun var, bir türlü çıkmıyor. Acaba neden? Baksanıza, oyun bu. 2023'te çıkacağı yazmış ama net bir tarih verilmemiş oyun hakkında.
Her oyunda olur böyle şeyler. Ne zamandır GTA 6 2023'te kesin çıkacak deniliyordu ortada birşey yok. Belki yaz aylarında belkide 2024 başlarında. Trailer videoları tarih belirtmiyor sadece oyun içi görselleri ve ana tema hakkında bilgi edinmenizi sağlıyor. Tarih verecekler diye birşey yok. Ortada bir oyun fikri ve trailer var ise sahte olması pek muhtemel değil.
Kanka bağımsız oyun firmaları, yeni yetme oldukları ve "kusursuz" oyun çıkartma kafasında oldukları için, bazı durumlarda geç çıkarabilir. Bunlara örnek vermek gerekirse;
Valheim, Sons of The Forest, Bright Infinite.
Bağımsız olan ve para kaynağı oyuncuların bağışları ve destekleri olan firmalar her zaman bunu yapar. Online desteği olanlar erken çıkartır, bugları, küçük hotfixler ile kapatmaya çalışır.
Tahminimce oyun 2024 Q1-Q2 civarında çıkar diye düşünüyorum.
Video sahte olamayacak kadar gerçek Enis kirazoglu gibi kanallardan haber almadıkça cikis tarihini bilmek zor ama bana kalırsa çok iddialı bu yılın sonunda görebiliriz
Enis kirazoğlundan görmüştüm. Hatırladığım kadarıyla bilinmeyen bir şirket tarafından geliştiriliyor. Ondan ötürü hatalardan veya buglardan arınması için uzun zaman ayırıyorlardır. Bence o sebepten ötürü gecikiyordur.