ILL oyunu piyasaya çıkışını neden yapmadı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Resident Evil 7 benzeri bir oyun var, bir türlü çıkmıyor. Acaba neden? Baksanıza, oyun bu. 2023'te çıkacağı yazmış ama net bir tarih verilmemiş oyun hakkında.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tr de bile videosu yok muhtemelen bu oyun 2023'ün sonuna çıkar diye tahmin ediyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Her oyunda olur böyle şeyler. Ne zamandır GTA 6 2023'te kesin çıkacak deniliyordu ortada birşey yok. Belki yaz aylarında belkide 2024 başlarında. Trailer videoları tarih belirtmiyor sadece oyun içi görselleri ve ana tema hakkında bilgi edinmenizi sağlıyor. Tarih verecekler diye birşey yok. Ortada bir oyun fikri ve trailer var ise sahte olması pek muhtemel değil.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
2024,ün ortalarında anca çıkar bence bu oyun

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka bağımsız oyun firmaları, yeni yetme oldukları ve "kusursuz" oyun çıkartma kafasında oldukları için, bazı durumlarda geç çıkarabilir. Bunlara örnek vermek gerekirse;

Valheim, Sons of The Forest, Bright Infinite.

Bağımsız olan ve para kaynağı oyuncuların bağışları ve destekleri olan firmalar her zaman bunu yapar. Online desteği olanlar erken çıkartır, bugları, küçük hotfixler ile kapatmaya çalışır.

Tahminimce oyun 2024 Q1-Q2 civarında çıkar diye düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Video sahte olamayacak kadar gerçek Enis kirazoglu gibi kanallardan haber almadıkça cikis tarihini bilmek zor ama bana kalırsa çok iddialı bu yılın sonunda görebiliriz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Enis kirazoğlundan görmüştüm. Hatırladığım kadarıyla bilinmeyen bir şirket tarafından geliştiriliyor. Ondan ötürü hatalardan veya buglardan arınması için uzun zaman ayırıyorlardır. Bence o sebepten ötürü gecikiyordur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yapımcı ekip baya kücükdü diye hatırlıyorum o yüzden biraz uzun sürebilir cıkması

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Her oyunda böyle şeyler yaşamamız normal teknik aksaklıklar olur vesaire sadece beklemek kalıyor bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...