IMEI atılmış cihazda nasıl rom değiştirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
11T (agate) berbat ötesi miui yazılımından kurtulmak istiyorum ve pixel rom yükleyeceğim ama bu imei uçmadan nasıl geçebilirim ve ek olarak da bu pixel rom gsi olarak geçiyor yani portlanmış nasıl çözeriz bu durumu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
rom değişince imei gidiyor diye biliyorum ama attığın imei numarası duruyorsa kayıt edip tekrar imei girebilirsin super userdan

Yiyici
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hiç kimse adam akıllı mesaj atmamış

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Her ihtimale karşı tekrar kendinde atabilmek için IMEI'ni tabii ki bir yere kaydet. TWRP'den EFS yedeğini al PC' de tut. Hatta TWRP'den tüm telefonu yedekle gönül rahatlığıyla işlemini yap. Sadece IMEI'ye bir şey olursa EFS recover edersin. Genel sorun yaşarsan komple dönersin. Bunlar önlem amaçlı. Normalde EFS'yi etkileyecek bir işlem zaten rom kurarken yapılmıyor. Yani ben böyle bir sorun yaşamadım...

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben bi kere bunu denemiştim. Rom işini elime yüzüme bulaştırınca telefoncuya gitmek zorunda kaldım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her ihtimale karşı tekrar kendinde atabilmek için IMEI'ni tabii ki bir yere kaydet. TWRP'den EFS yedeğini al PC' de tut. Hatta TWRP'den tüm telefonu yedekle gönül rahatlığıyla işlemini yap. Sadece IMEI'ye bir şey olursa EFS recover edersin. Genel sorun yaşarsan komple dönersin. Bunlar önlem amaçlı. Normalde EFS'yi etkileyecek bir işlem zaten rom kurarken yapılmıyor. Yani ben böyle bir sorun yaşamadım...
hocam cihaz mtk işlemcili herkes bu mtk daha kolay diyor da ben beceremedim ya EFS ve modem yedeği yok twrp de farklı bir şey yapılıyor sanırım MTK işlemci için

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yazılımı güncelemeye yada sıfırlamaya kalktıgında atılan imeiler gidiyor geri getirmek icin elinde cihazların ve yazlımın olması lazım bilgin varsa geri gelir yoksa baska rom atıgında sorun yaratıyor bazı telefonlarda ise gitmiyor beli başlı modellere sıfırlasan bile gitmiyor denemeni önermem masraf cıkar bosuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...