CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
İmza Nasıl Yapacagız Arkadaslar İyi Bir Site Varsa Linkini Atarmısınız !
ama giphy den nasıl ındırcem cok karısık bı sıte yahuGIPHY adlı siteden kolayca yapabilirsin ya da internetten bul![]()
black onaylı uye o nasıl yaptı acabaŞunu da hatırlatayim imza eklemen için süper üye olman gerekiyor![]()
Bilmem ben kurallara göre hareket ediyorumblack onaylı uye o nasıl yaptı acaba![]()
Hayır Onaylı Üye olman gerekiyor yanlış bilgi verme.Şunu da hatırlatayim imza eklemen için süper üye olman gerekiyor![]()
ama giphy den nasıl ındırcem cok karısık bı sıte yahu![]()
iyide ben onaylıyım ama ekledim wft !Şunu da hatırlatayim imza eklemen için süper üye olman gerekiyor![]()
ben sana kafana göre yorum yapıyorsun demedim ki knk. Konuda olması senin suçun değil knk özür gıcığına gitdiysem affet be. şuan çok sakinim çünkü miayı dinliyorum mia <3Güzel kardeşim ben kurallara göre hareket ediyorum demedim mi?Konuda böyle yaziyordu bu benim suçum mu?Kafama göre yorum yapmıyorum
Ya yok bro gıcığıma falan gitmedim hatta dürüst olmak gerekirse sinirlenmedim bile.Önceki yorumu mu görmemişsin sanırım ben de sana saygısızlık yaptıysam affolaben sana kafana göre yorum yapıyorsun demedim ki knk. Konuda olması senin suçun değil knk özür gıcığına gitdiysem affet be. şuan çok sakinim çünkü miayı dinliyorum mia <3
karısık bıseye benzıyor ama yapmaya calısacagım tesekkurler bro eyw .Bak şimdi ps de hiç anlamıyorsan arkadaşlar demiş giphy diye doğru söylemişler gif üzerinde değişiklik vs. yapabiliyorsun.Ama kesin önerim Cs6 dır.