OktayRekt' Alıntı:ABİ BEN İSTİYORUM LÜTFEN
mens' Alıntı:OktayRekt' Alıntı:ABİ BEN İSTİYORUM LÜTFEN
Nasıl Birşey İstiyorsun
Nasıl Bir şey İstiyorsunuz Arka Plan Ne Olsun Yazılacak Yazı Ne OlsunHihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:OktayRekt' Alıntı:ABİ BEN İSTİYORUM LÜTFEN
Nasıl Birşey İstiyorsun
Banada Yaparmısın Sana Zahmet.
mens' Alıntı:Nasıl Bir şey İstiyorsunuz Arka Plan Ne Olsun Yazılacak Yazı Ne OlsunHihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:OktayRekt' Alıntı:ABİ BEN İSTİYORUM LÜTFEN
Nasıl Birşey İstiyorsun
Arka Plan Siyah Olsun. Oyun ßitti Diye Yazı YazsınRengini sen belirle güzel bişey olsun yazının rengi
Hihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:Nasıl Bir şey İstiyorsunuz Arka Plan Ne Olsun Yazılacak Yazı Ne OlsunHihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:OktayRekt' Alıntı:ABİ BEN İSTİYORUM LÜTFEN
Nasıl Birşey İstiyorsun
Arka Plan Siyah Olsun. Oyun ßitti Diye Yazı YazsınRengini sen belirle güzel bişey olsun yazının rengi
Hihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:Nasıl Bir şey İstiyorsunuz Arka Plan Ne Olsun Yazılacak Yazı Ne OlsunHihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:OktayRekt' Alıntı:ABİ BEN İSTİYORUM LÜTFEN
Nasıl Birşey İstiyorsun
Hihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:Nasıl Bir şey İstiyorsunuz Arka Plan Ne Olsun Yazılacak Yazı Ne OlsunHihi5961' Alıntı:mens' Alıntı:Nasıl Birşey İstiyorsun
Yada boşver gerek kalmadı
OktayRekt' Alıntı:Abi arka plan böyle siyah -kırmızı karışık oslun yazıda -OktayRekt altındada The Best Player yazsın bide arka planı analmadıysan söyle hani arkada siyah -gri gibi siey olcak ve hani kan lekesi gibi bisey olsun sana zahmet abi <3
DZBraceleon' Alıntı:Kardeşim yaptığın çalışmaların altına ismini yazacaksan ne gerek var böyle bir konu açmanın![]()
mens' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:Kardeşim yaptığın çalışmaların altına ismini yazacaksan ne gerek var böyle bir konu açmanın![]()
Emek Diye Bir şey Var
İmza Yapmadıklarıma Yarın Yapıcam Ben Çıkıyorum
EDİT : İmza İsteyebilirsiniz