gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:gokhan72' Alıntı:bana soyle türklükle türkçülükle bayragımız felan olsun böyle bir imza yapabılırmısın kardesım kullanabıleyım...yardımın ıcın sımdıden tesekkur eder basarılarının devamını dılerım....
Buyur kardeşim,
tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar
Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.
anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....
gokhan72' Alıntı:gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:Buyur kardeşim,
tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar
Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.
anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....
oldu sanırım tesekkur ederım cok
DeadlyForces' Alıntı:Banada yaparmısın kardeşim
Bora12' Alıntı:Bora12 Onurlu üye yaz seninki gibi
erenkral123' Alıntı:abi banada ErenKral kayıtlı üye yapalirmisin seninki gibi
kobramert123' Alıntı:Yapabilrmisin ? :heart: :heart:
OktayRekt' Alıntı:kardeşim Oktay Rekt yazsın ve alltada orta boyutta fln sen ayarlarsın görmek inanmak degildir yazsın
yildirimozew' Alıntı:Ben kriterlere uymuyorum sanırımyaptığın programın adı ne belki biraz uğraşırım zor birşey mi?
FettahReyiz' Alıntı:aga banada yaparmısın
HileliCoder' Alıntı:DeadlyForces' Alıntı:Banada yaparmısın kardeşim
Buyur kardeşim +rep vermeyi unutma! ,
ByClxon' Alıntı:Bi tanede Özel yapıver bana
BLind' Alıntı:Banada Yaparmısın Talha Abi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?