İmza isteyenler içeri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
bana soyle türklükle türkçülükle bayragımız felan olsun böyle bir imza yapabılırmısın kardesım kullanabıleyım...yardımın ıcın sımdıden tesekkur eder basarılarının devamını dılerım....

Buyur kardeşim,
5YMvlA.png

tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar

Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.

anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....

oldu sanırım tesekkur ederım cok

gokhan72' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
HileliCoder' Alıntı:

tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar

Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.

anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....

oldu sanırım tesekkur ederım cok

bu arada unutmusum hemen rapınıde verıyorum kardesım sağolasın

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim Oktay Rekt yazsın ve alltada orta boyutta fln sen ayarlarsın görmek inanmak degildir yazsın

Üye
9 HİZMET YILI
Ben kriterlere uymuyorum sanırım :D yaptığın programın adı ne belki biraz uğraşırım zor birşey mi?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Onayli ve üstü yetkiler imza hakki var o yüzden size yapmiyo yoksa yardimci olurdu
iyi forumlar dilerim..

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
OktayRekt' Alıntı:
kardeşim Oktay Rekt yazsın ve alltada orta boyutta fln sen ayarlarsın görmek inanmak degildir yazsın

Buyur kardeşim +rep vermeyi unutma! ,
mE1yo2.png

yildirimozew' Alıntı:
Ben kriterlere uymuyorum sanırım :D yaptığın programın adı ne belki biraz uğraşırım zor birşey mi?

Adobe Photoshop CS6 Programını Kullanıyorum. Bana Göre Çok Kolay tabiikide Yeni kullanan biri için zor olucak. ;)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Saolasın Kardeşim Benim + UGRAŞTIGIN VE BANA VAKİT AYIRDIGIN İÇİN +REP GÜLE GÜLE KULLAN REPİNİ :D

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bi tanede Özel yapıver bana :D :)

All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Banada Yaparmısın Talha Abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...