gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:gokhan72' Alıntı:bana soyle türklükle türkçülükle bayragımız felan olsun böyle bir imza yapabılırmısın kardesım kullanabıleyım...yardımın ıcın sımdıden tesekkur eder basarılarının devamını dılerım....
Buyur kardeşim,
![]()
tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar
Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.
anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....
oldu sanırım tesekkur ederım cok
gokhan72' Alıntı:gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:gokhan72' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:Buyur kardeşim,
![]()
tesekkur ederım kardesım sağolasın kopyala yapıstırla halledebılırız sanırım yada ımzada nasıl gosterebılırım bu konudada bana yardımcı olabılırmısın vıdeo gıbı bırsey ıstıyor ımzada bu resmı nasıl gosterebılırım sımdıden cok tesekkur ederım emegıne yuregıne sana sağlık versın yaradan saygılar
Kardeşim ayarlara gir imzaya tıkla ordan aşağı in fotoğraf koyma yeri olacak resim ekle yazıcak fareyi üstüne getirdiğinde.
anladım cok tesekkur ederım cok sağolasın....
oldu sanırım tesekkur ederım cok
bu arada unutmusum hemen rapınıde verıyorum kardesım sağolasın