Çözüldü indirdiğim exe direk siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba hile yapmak için exeyi indiriyorum geçmişte yapıyordum formatan sonra ilk defa yapıcaktım indirdiğim gibi siliniyor defender devre dışı ne yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz windowsun virüs programı ile alakalı olduğunu düşünüyorum

Çözüm
Çözümü buldum çok eskiden regedit üzerinden youtubeden izlediğim defender kapatma videosunda yaptığım hatadan ötürü bozulmuş hatayı farkedip eski haline getirdikten sonra virüs programını full kapatabildim
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet indirilenlerden rardan açıyorum açılmıyor
hocam Windows Defender’ı açın > Virüs ve tehdit korumasına tıklayın. ardından aşağı inin ve virüs ve tehdit koruması ayarlarına girip aşşağı kaydırın oradan dışlamalara gelip exe yi seçin bir de böyle bakın silinirse farklı bir şey bilmiyorum malesef umarım işinize yarar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam Windows Defender’ı açın > Virüs ve tehdit korumasına tıklayın. ardından aşağı inin ve virüs ve tehdit koruması ayarlarına girip aşşağı kaydırın oradan dışlamalara gelip exe yi seçin bir de böyle bakın silinirse farklı bir şey bilmiyorum malesef umarım işinize yarar

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şöyle bir yazı var bunu nasıl düzeltebilirim

windows defenderi kapat
kapalı gözüküyor ama açık

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Defender control ile devre dışı bırakın. Kullanıcılar arası geçiş yapıp administration yetkisi olan hesaba geçin. daha sonra tekrar deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çözümü buldum çok eskiden regedit üzerinden youtubeden izlediğim defender kapatma videosunda yaptığım hatadan ötürü bozulmuş hatayı farkedip eski haline getirdikten sonra virüs programını full kapatabildim

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pc win11 ise win10'a geçmeni öneririm win 11 de baya bi sıkıntılar var onun haricinde windows defender tümden kökünden kapatma gibi yollar vardi onu deniyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...