İndirim Kupon Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba Ykupon Ucuztime kuponhesap yehesap gibi sitelerden indirimli kuponları satışa koyuyorlar böyle bi sitenin çalışma mantığı nedir ve scripti nedir yardımcı olabilecek olan varmı ?
t.me/zoisek

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
çok merak ettigim bir konuya değinmiş lütfen bilen yanıtlasın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ne kuponu tam olarak alışveriş kuponu falan mı
dostum ekte belirtiğim siteler indirim kuponlarını tokene dönüşütürüyorlar ucuza satıyorlar bu sitenin yapım aşamasını merak ettim bende açmak istiyorum çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
dostum merhaba
siteler genelde pazar yeri gibi oluyor ve admin panelden kodlar yükleniyor kullanıcılarda sitede olan sanal post işlemi ile alışveriş yapıp gmail veya hesapda ki sepetim kısmına geliyor
kodların bulunma mantığı ise genelde botlar oluyor kendime ait yemek sepeti botu var hesaplar açıyor ve hesaplarda genelde ilk oluşturunca indirim kodları oluyor ve bu kodları farklı topluluk pazarlarında satabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum merhaba
siteler genelde pazar yeri gibi oluyor ve admin panelden kodlar yükleniyor kullanıcılarda sitede olan sanal post işlemi ile alışveriş yapıp gmail veya hesapda ki sepetim kısmına geliyor
kodların bulunma mantığı ise genelde botlar oluyor kendime ait yemek sepeti botu var hesaplar açıyor ve hesaplarda genelde ilk oluşturunca indirim kodları oluyor ve bu kodları farklı topluluk pazarlarında satabiliyorum
ödeme mantığını az çok biliyorum dostum ilk hesaba özel indirim kuponları oluyor onuda biliyorum ama bu adamlar her sabah 10000 taneye yakın hesap satışa sunuyorlar bu kadar hesabı açan bi makina olması lazım yani manuel olarak açmak baya zamanımı alacak bişey bilgin içi sağol

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
ödeme mantığını az çok biliyorum dostum ilk hesaba özel indirim kuponları oluyor onuda biliyorum ama bu adamlar her sabah 10000 taneye yakın hesap satışa sunuyorlar bu kadar hesabı açan bi makina olması lazım yani manuel olarak açmak baya zamanımı alacak bişey bilgin içi sağol
javascript nodejs / puppeter ile yapılıyor genelde bir araştır eğer javascript diline hakimsen yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
javascript nodejs / puppeter ile yapılıyor genelde bir araştır eğer javascript diline hakimsen yaparsın
hocam hakim değilim ama hani bu konuyla ilgili internette aramadığım yer kalmadı bir web tasarımcısıyla konuşmam lazım sanırım böyle bi site reklamıyla beraber baya bi getiri getirceğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam hakim değilim ama hani bu konuyla ilgili internette aramadığım yer kalmadı bir web tasarımcısıyla konuşmam lazım sanırım böyle bi site reklamıyla beraber baya bi getiri getirceğini düşünüyorum
freelancer işcilerle konuş istersen bende yardım edebilirim belirli bir ücret karşılıpında

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
BOT ile birlikte 5 ile 10 bin arasında bulursun ama önceden böyle bir iş yaptıysa daha ucuzada bulurusun ben sadece botu 2.5k yapmıştım dolar olarak almıştım tabi tl karşılığı bu
telegramdan yaz dostum iletişimde kalalım t.me/zoisek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...