Süper Üye
Cambly onerebilirim
Bilemedim bunlar gerçekten 0 dan ingilizce ile yaılabilir miCambly onerebilirim
Evet baktım bakalım sunacağımenglish live iyi knk
Tamam teşekkür ederim bakacağımK4english
Eşim aldı yds için
Bayan hoca anlatını çok iyi canlı dersler var
YouTube özel kanal ve tekrarlar mevcut
Teşekkürlerknk sana önerim english time
Evet ilk etapta yanlış olabilir ama şuan da çalışıyorum ve güncel olarak yaşadığım yerde ingilizce kursu bulunmuyor eşiniz nasıl ilerledi acaba evde kendi cabasıyla mı çalışarak oldu nasıl oldu kurstan çıkınca english live ve time öneriyorlar açıkçası sponsor markaları arkalarında duran firmalar ciddi firmalar o yüzden fiyatın ucuz olacağını zannetmiyorum ama çalıştığım firma kabul eder mi onu da bilemiyorum ama sunacağımHerkes English time demis ama ne kadar tecrube eden var acaba? Bir keresinde sadece fiyat almak icin iletisime gecmistim ve İNDİRİMLİ olarak sunmalarina ragmen dudak ucuklatici bir rakam soylemislerdi. Esim bu sene American Kultur den ingilizce egitimi aldi sifirin altinda bir ingilizcesi vardi desek yalan olmaz suan sertifikasini aldi cok iyiydi arada puruzler cikti sanki bi yere kacacak gibi zorla Pazar olmasina ragmen odeme hatirlatmak icin sabahin korunde aramalar falan beni tilt etmisti. Onun haricinde sana tavsiye kardesim online olarak almak bence ilk etapta yanlis olur yuzyuze bir egitim ve ardindan Cambly ya da duolingo gibi yerlere basvurursan cok iyi gelisecegine eminim. Son bir cumle sanirim bu arkadaslar cok paragozler maddi durumunu ya da sirketin guzel bi parayi gozden cikarmasi gerektigini dusunuyorum ve boyle bir firsati da kacirmamani oneririm.![]()
Teşekkürler bakarımAmerikan kültür güzel dostum tavsiye ederim
Bende baktım da oradan almayı düşünmüyorum teşekkürlerEnglish Time demiş biri ve onu önermeyen biri olmuş. Önermeyene katılıyorum, rezil bir yer.
Çalıştığım yer gönderecek ben vermeyeceğim ücretiBilgisayardan çalış ücretsiz öğrenirsin![]()
Çok fazla kişi önerdi baktım araştırdım almamaya karar verdim oradan teşekkürlerenglish time dene
Cevap vermiyorlar keşke verseler dediğin olurdatandem üzerinden sohbet arkadaşları da edinebilirsin
Teşekkürlerenglish time öneririm
Hocalar da yabancıymış o yüzden biraz tereddüt ettim o yüzden henüz göndermediler ama bakalımOpen english
Evet youtubede kendim yapabilirim ama şirket göndereceği için kurs tercih ettikKnk YouTube den araştır dolu var iyi
Bakayım biraz araştırayım ama odtü ingilizce kursunu yazmıştık ama geri dönüş olmadı henüz nasıl gittiler yurt dışına oradan bağlantısı mı var bu kursunAmerikan kültür var tavsiye ederim kursunu alıp yurt dışına iş için kabul edilen arkadaşlarım oldu güzel eğitim sistemi var ama biraz da tuzlu
yok hayır kurstan bağımsız teklif geldi fakat intermediate b2 seviye dil istendi (savunma sanayi ve havacılık fabrikasında makine mühendisi) 6 aylıktı sanırım 45 46 bin tl kadar bir ücret ödediler istedikleri seviyeye de geldilerBakayım biraz araştırayım ama odtü ingilizce kursunu yazmıştık ama geri dönüş olmadı henüz nasıl gittiler yurt dışına oradan bağlantısı mı var bu kursun