İngilizce Kurs Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
K4english
Eşim aldı yds için
Bayan hoca anlatını çok iyi canlı dersler var
YouTube özel kanal ve tekrarlar mevcut

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkes English time demis ama ne kadar tecrube eden var acaba? Bir keresinde sadece fiyat almak icin iletisime gecmistim ve İNDİRİMLİ olarak sunmalarina ragmen dudak ucuklatici bir rakam soylemislerdi. Esim bu sene American Kultur den ingilizce egitimi aldi sifirin altinda bir ingilizcesi vardi desek yalan olmaz suan sertifikasini aldi cok iyiydi arada puruzler cikti sanki bi yere kacacak gibi zorla Pazar olmasina ragmen odeme hatirlatmak icin sabahin korunde aramalar falan beni tilt etmisti. Onun haricinde sana tavsiye kardesim online olarak almak bence ilk etapta yanlis olur yuzyuze bir egitim ve ardindan Cambly ya da duolingo gibi yerlere basvurursan cok iyi gelisecegine eminim. Son bir cumle sanirim bu arkadaslar cok paragozler maddi durumunu ya da sirketin guzel bi parayi gozden cikarmasi gerektigini dusunuyorum ve boyle bir firsati da kacirmamani oneririm. 👍

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Cambly onerebilirim
Bilemedim bunlar gerçekten 0 dan ingilizce ile yaılabilir mi
english live iyi knk
Evet baktım bakalım sunacağım
K4english
Eşim aldı yds için
Bayan hoca anlatını çok iyi canlı dersler var
YouTube özel kanal ve tekrarlar mevcut
Tamam teşekkür ederim bakacağım
knk sana önerim english time
Teşekkürler
Herkes English time demis ama ne kadar tecrube eden var acaba? Bir keresinde sadece fiyat almak icin iletisime gecmistim ve İNDİRİMLİ olarak sunmalarina ragmen dudak ucuklatici bir rakam soylemislerdi. Esim bu sene American Kultur den ingilizce egitimi aldi sifirin altinda bir ingilizcesi vardi desek yalan olmaz suan sertifikasini aldi cok iyiydi arada puruzler cikti sanki bi yere kacacak gibi zorla Pazar olmasina ragmen odeme hatirlatmak icin sabahin korunde aramalar falan beni tilt etmisti. Onun haricinde sana tavsiye kardesim online olarak almak bence ilk etapta yanlis olur yuzyuze bir egitim ve ardindan Cambly ya da duolingo gibi yerlere basvurursan cok iyi gelisecegine eminim. Son bir cumle sanirim bu arkadaslar cok paragozler maddi durumunu ya da sirketin guzel bi parayi gozden cikarmasi gerektigini dusunuyorum ve boyle bir firsati da kacirmamani oneririm. 👍
Evet ilk etapta yanlış olabilir ama şuan da çalışıyorum ve güncel olarak yaşadığım yerde ingilizce kursu bulunmuyor eşiniz nasıl ilerledi acaba evde kendi cabasıyla mı çalışarak oldu nasıl oldu kurstan çıkınca english live ve time öneriyorlar açıkçası sponsor markaları arkalarında duran firmalar ciddi firmalar o yüzden fiyatın ucuz olacağını zannetmiyorum ama çalıştığım firma kabul eder mi onu da bilemiyorum ama sunacağım

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
English Time demiş biri ve onu önermeyen biri olmuş. Önermeyene katılıyorum, rezil bir yer.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayardan çalış ücretsiz öğrenirsin 🙂

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tandem üzerinden sohbet arkadaşları da edinebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Amerikan kültür güzel dostum tavsiye ederim
Teşekkürler bakarım
English Time demiş biri ve onu önermeyen biri olmuş. Önermeyene katılıyorum, rezil bir yer.
Bende baktım da oradan almayı düşünmüyorum teşekkürler
Bilgisayardan çalış ücretsiz öğrenirsin 🙂
Çalıştığım yer gönderecek ben vermeyeceğim ücreti
Çok fazla kişi önerdi baktım araştırdım almamaya karar verdim oradan teşekkürler
tandem üzerinden sohbet arkadaşları da edinebilirsin
Cevap vermiyorlar keşke verseler dediğin olurda
english time öneririm
Teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Amerikan kültür var tavsiye ederim kursunu alıp yurt dışına iş için kabul edilen arkadaşlarım oldu güzel eğitim sistemi var ama biraz da tuzlu

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Amerikan kültür var tavsiye ederim kursunu alıp yurt dışına iş için kabul edilen arkadaşlarım oldu güzel eğitim sistemi var ama biraz da tuzlu
Bakayım biraz araştırayım ama odtü ingilizce kursunu yazmıştık ama geri dönüş olmadı henüz nasıl gittiler yurt dışına oradan bağlantısı mı var bu kursun

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bakayım biraz araştırayım ama odtü ingilizce kursunu yazmıştık ama geri dönüş olmadı henüz nasıl gittiler yurt dışına oradan bağlantısı mı var bu kursun
yok hayır kurstan bağımsız teklif geldi fakat intermediate b2 seviye dil istendi (savunma sanayi ve havacılık fabrikasında makine mühendisi) 6 aylıktı sanırım 45 46 bin tl kadar bir ücret ödediler istedikleri seviyeye de geldiler

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
benim arkadasım english time diye yerden alıyor ve baya başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...