Yaptım zaten tel pc full ingde bir şey katmadı pekÖncelikle bol bol ingilizce içerik izle internetten herşeyini ingilizce kullan bir miktar yardımcı olabilir
Kursa gidemem bro maddi konuda fazla yeterli değilim film varmı yada video eğitim seti ama seviye olarak fazla yüksek filmler olmasın anlayabileyimKursa giderken hızlı bi şekilde açıklarını giderebilirsin
Çeşitli kaynaklardanda öğrenebilirsin
İngilizce şarkılar konuşma ve anlama açısındaın çok önemli filmlerde öyle
Nereden okuayabilirim ?Bol bol makale ve ingizlice haber oku. Hem writingini geliştirecek hem de kelime hazneni
Var da o uygulama bir şey katmıyor bi yere kadar iyi sonra kelimeler cok gereksizTelefon Duolingo kullan az da olsa yardımcı olur Google Play'de var indir işini azda olsa yardımcı olcak
abart knkDaha işin en başındayken ingilizce konuşmaya önem var daha sonrasında ingilizce yazılanı söyleneni anlayıp konuşamama gibi bi durum ortaya çıkıyo bu sorunun bi çözümü de yurtdışına çıkmak.
Mühendislik okuyorum okul %100 ing istiyor dersler falan hep ingilizceDaha işin en başındayken ingilizce konuşmaya önem var daha sonrasında ingilizce yazılanı söyleneni anlayıp konuşamama gibi bi durum ortaya çıkıyo bu sorunun bi çözümü de yurtdışına çıkmak.
Evet öyle kral o zaman sürekli dizi izle ama ingilizce altyazılı olsun izledikçe gelişme olurVar da o uygulama bir şey katmıyor bi yere kadar iyi sonra kelimeler cok gereksiz
Okuduğumu çat pat anlıyorum ama konusma ve listening sıfır diyebilirimabart knk
Türkçe dublaj ing altyazımı diyorsun ?Evet öyle kral o zaman sürekli dizi izle ama ingilizce altyazılı olsun izledikçe gelişme olur
Kankam yabancı şarkı ve filmler dinlemek seyretmek senin için gayet iyi olucaktırOkuduğumu çat pat anlıyorum ama konusma ve listening sıfır diyebilirim
Aynen öyle kral önce bunu NETFLİX de yapa bilirsinOkuduğumu çat pat anlıyorum ama konusma ve listening sıfır diyebilirim
Post automatically merged:
Türkçe dublaj ing altyazımı diyorsun ?
Naıl anlıyosun dersleri benim lisede derslerim ingilizce 3 sene önce hazırlık vardı sınavı geçtiğim için hazırlığa gerek kalmadıMühendislik okuyorum okul %100 ing istiyor dersler falan hep ingilizce
Tamamdır deneyeceğim eyvallahAynen öyle kral önce bunu NETFLİX de yapa bilirsin
Hazırlıktayım bende ama sınıftakıler benden baya seviye olarka ilerde kankaNaıl anlıyosun dersleri benim lisede derslerim ingilizce 3 sene önce hazırlık vardı sınavı geçtiğim için hazırlığa gerek kalmadı
Hmmm doğru diyorsun dizi olarka kolay diziler varmı daha konusma seviyesinde olanlar ?Bişeyler izlerken bi yerden sonra türkçe altyazıyı açma böyle ne kadar geliştiğini anlarsın