İngilizce Nasıl Öğrenilir? Siz nasıl öğrendiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamun aleyküm. Bu konunun bazı arkadaşlara ve bana yarayacağını düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben azbuçukta olsa anlayabiliyorm Türkçe dublajsız filmler izleyerek biraz öğrendim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben okulda öğrendim ama dershanelerde ingilizce dersi görebilirsin eğer imkanın yoksa ingilizce sözlükten kelime ezberleyip öğrenebilirsin

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
6 sene Kanada'da yaşadım açıkçası en iyi öğrenim şekli yüz yüze konuşmakmış bundan iyisini bulamazsın. İmkanın varsa cambly deneme sürümü ile 15 20 dakikalık konuşma yap.

Üye
8 HİZMET YILI
Eğer sıfır isen, oturup birazcık da olsa kelime ezberlemelisin, bir süreni buna ayırdıktan sonra internetten filmleri 'İngilizce' altyazılı şekilde izledikten sonra, 'Türkçe' altyazılı izleyebilirsin. Bu biraz yorabilir ama çok işine yarayacaktır. Şarkı sözlerini açarak şarkıları dinleyip anlamlarına bakabilirsin, cümle ve kelime ezberin kolaylaşacak, bu sırada grammer öğrenerek konuşma ve yazma dilini biraz resmiyete dökersin, hatasız konuşamazsın başlarda, sesli olarak online oyunlarda veya sitelerde ingilizce konuşarak kendini geliştirebilirsin, girişimci olup çekinmezsen ingilizceyi öğrenmen maksimum 2 ayını alır. Benim fikrim, kolay gelsin :)

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dostum öncelikle grammer ve vocabulary çalışman lazım başlangıçta. Temeli oturttuktan sonra konuşma ve duyduğunu anlama için hayatına ingilziceyi sokmalısın yurt dışına çıkıp sürekli ingilizce duyup bir şeyler alırken ingilzice kullanmaya çalışman çok etkili olur ama büçem yok ya da zamnım yok dersem internette bir site var isim vermek yasak olduğundan diemiyorum ama yabancı filmlerdeki replikleri önüne sunuyor dinliyorsun ve duyduğun şeyi türkçeye çevirmeni istiyor ve 2 şık sunuyor bir naşka yöntem ise oyun falan oynuyorsan gir bi yabancı klana dinle milleti :D ben bdoda yabncı kalnlara girip sohbet ederim kenidimi çok geliştirdim eğer yabancı dili hayatına sokarsan çok hızlı gelişirsin iyi forumlar yazım hataları için kusura bakmayın klavyemde sıkıntı var :D

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İngilizce dizi izlemeli, ingilizce müzik dinlemelisin.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Türkçe Altyazılı Önce Diziyi İzlicen Sonra Kapatıp İzlicen Bu Şekilde Anlamaya Çalışıcan Ama Böyle Gidipde Macera Aksiyon İzlemicen Yavaş Anlayabiliceğin Veya Düşük Seviyede İngilizce Kitap Okuyup Çevirmeye Çalış Seviye Seviye Yükselt Kendini Kelimeler Çalış

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
online oyun ama yabancılarla oynayacaksın ve duolingo, memrise gibi uygulamalar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
İlkokulda ki ingilizce hocası çok iyiydi bunun yanında pek türkçe dil olmadığı için dönem oyunlarında full oyunlardan kendi kendime çöze çöze bi temel oluştu ondan sonra da konuşa konuşa gelişmeye başladı C1 B2 seviyesinde ingilizcem şu an. Ama bu sıra pek konuşma fırsatım olmuyor o yüzden yavaş yavaş unutuyorum gibi geliyo

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka ben herhangi bir şekilde eğitim öğretim sürecinde okulun katkısıyla dil öğrenmedim, tek yapman gereken şey gerçekte istemek ve çalışmak

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
kısa yöntemleri bilen varsa bende alırım

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
hiç bir şey bilmiyorsan kelime öğrenerek yapmalısın

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka valla oyunlardan öğrendii,ğim kadar biliyorum :D az buckta yabancı dizi filmlerden işte

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yaptığım şey öncelikli kelimeleri ezberlemek kelime dağarcığı gerçekten önemli kelimeleri ezberledikten sonra basit dille konuşulan dizileri alt yazı ile izleyebilirsin ben yüksek miktarda böyle geliştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...