İngilizce öğrenim seti önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sıfırdan A2'ye kadar iyi bir İngilizce öğrenim seti önerisi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
YDS Publishing setini öneririm içinde konu anlatimi bol oluyor her ay yeni basimlar yolluyolar uni sınavında 25 soru tutturdular gecen sene

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bende ingilizcemi geliştiriyorum ve epey yol katettim bununda en büyük etkenlerinden biri de ingilizce-ingilizce altyazılı film dizi izlemem oldu.. normal ingilizce izlediğin zaman çok hızlı konuştukları için anlamayabilirsin ama altyazıyı açarsan en azından geçen kelimeyide beynine kodlayabilirsin. böylelikle daha anlaşılır oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
YDS Publishing setini öneririm içinde konu anlatimi bol oluyor her ay yeni basimlar yolluyolar uni sınavında 25 soru tutturdular gecen sene

25 soru iyimiş

Bende ingilizcemi geliştiriyorum ve epey yol katettim bununda en büyük etkenlerinden biri de ingilizce-ingilizce altyazılı film dizi izlemem oldu.. normal ingilizce izlediğin zaman çok hızlı konuştukları için anlamayabilirsin ama altyazıyı açarsan en azından geçen kelimeyide beynine kodlayabilirsin. böylelikle daha anlaşılır oluyor.

ben de öyle yapıyorum dizide kimi oyuncu ingiliz aksan konuşuyor orda sıkıntı oluyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
udemy'de bir çok eğitim seti ucuz miktarlarda satılıyor alıp öğrenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...