İngilizce öğrenme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
knk ben lolde westdeyim orda en azından öğrenmöeye çalışıyorum birazücık katkısı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dikkatin çok iyiyse filmleri vs altyazılı ızle bı yandan oku bı yandan dedıklerını dınle gerçekten cozuyorsun az cok

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
siteler var ders veren araştırırsan bulursun kardeşim googleden

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Uygulamalar çok işini görmez kardom eğer yakın tanıdığın kişi İngilizce biliyorsa onunla konuşarak zamanla oturuyor diline ingilizce benimde İngilizcem zayıftı bu şekilde konuşarak kendimi geliştirdim

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "bthndgn1, post: 2558795, member: 320291"]
Good evening, I want to learn English from scratch. I would appreciate it, wherever my friends who know how to start from the internet come and write, I have to learn for job opportunities.
I'm sorry if I put the issue in the wrong place.
[/ QUOTE]
well, I started to learn english at school, but just the basics, I improved watching movies without subtitles, as read songs that i liked, hope i might help you.
good luck

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum sana soyle soylıyıım eger oturdugun memlekette boyle eve gelen hoclaradan alamanı tavsıye ederım yanı guzel nıye dersen cunklu baya yarıo

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
guruplarında kaçak bedavadan paralı udemy kursları tonlarca dizi izledik mesela 7 senedir Supernatural izlerim vardı bedava ders :p

Üye
6 HİZMET YILI
To enhance your english knowledge you can try free online teaching course on internert and watch movies with english subtitles.read english news papers it can improve your english knowledge.it also help me too.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aman kursa falan gideyim deme. Film izle dostum, yabancı dizi izle. Seviyelere göre yabancı diziler var, bak o listeye.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Reyis şimdi biraz düşünmemissin ama yotubeden yaz programı görürsün tabi yinede burdan yazmak daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yabanci dizi ve muzikler bana baya yardimci oluyo dogrusu

Üye
5 HİZMET YILI
A tip for learning English is, put movies and series in English and below the caption. It makes you familiar with the language! It is as if you are learning a language since your birth.

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
busu uygulamasını dene sonuç alırsın düzenli çalışırsan

Üye
6 HİZMET YILI
internet üstünden dil öğrenmek gerçekten zor direk birebir ana dili ingilizce olanlar ile konuşman gerek bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Minecrafttan ingilizce öğrendim desem kim inanır acaba :D(Cidden bu oyun sayesinde tüm derslerden 2veya3 alırkan sadece ingilizceden her zaman 5 alırdım)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Omegle diye biryer var görüntülü oradan yabancılar ile arkadaş ol kurstan bin kat daha iyi dostum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...