aga oyunlarda yabancı serverlerde oynayıp cambly benzeri türevi uygulamalar kullanabilirsin ama yabancı servelerde oynamak konusmak chat yapmak seni daha cok gelistirir benceMerhabalar,
Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
Sanırsam pahalı biraz diye hatırlıyorumcambly kullanıyorum ben çokta memnunum
Yabancı serverlerde kullanıyorum ama hep aynı kelimeler oluyor genelde ama haklısın Busuu diye uygulama vardı kullanıyordum sürekli aynı hataları yapınca bıraktım daha çok cümle kurmayı ifade ediyor saatler vs.aga oyunlarda yabancı serverlerde oynayıp cambly benzeri türevi uygulamalar kullanabilirsin ama yabancı servelerde oynamak konusmak chat yapmak seni daha cok gelistirir bence
Çok hızlı konuşuyorlar genelde anlayamıyorum sherlock holmes ile başlamıştım ama dediğiniz gibi diziden ziyade altyazıyı okuyup çevirmeliyim gibiAltyazılı dizi izle sonra onları altyazısız izle anlayacaksın bilmediğin kelimeleri türkçeye çevir bu şekilde öğreneceksin
Sırf yorum kasmak için ayrı ayrı yazma hepsini birlikte yaz.. Böyle kasamazsın da yorumların birleşiyor.İngilizce öğretmenliği okuyorum kankam
Post automatically merged:
Raporlamayın lütfen mesaj kasmak için ayrı ayrı yazacağım
Öncelikle saçma sapan kurslara para verme.
Akademik ingilizce istiyorsan kesinlikle bir kaynak veya set almalısın
Ha yok ben konuşsam yeter
aa Teşekkürler :')sırf yorum kasmak için ayrı ayrı yazma hepsini birlikte yaz ki böyle kasamazsın da yorumların birleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?