Ultra Üye
WASDLŞKWADKLŞ kanka singleplayer oyunları türkçe altyazılı oyna filmleri altyazılı vs vs izle emin ol çok daha iyi oluyorKüçük bir ilçede yaşıyorum o yüzden turist işi sıkıntı burada omegle de denemek lazım ama karşıdaki kişinin kamerasında video oluyor
Oynadığım oyunlar çok altyazılı oyun değil vaktimde çok olmuyor okulda naptık bende bilmiyorum forum arkadaşım uwww
Yarın çıkmak istiyorumteşekkürler
Mafia definivite editon oynuyordum güzeldi ama bırakmak zorunda kaldımWASDLŞKWADKLŞ kanka singleplayer oyunları türkçe altyazılı oyna filmleri altyazılı vs vs izle emin ol çok daha iyi oluyor
Arkadaşlık daha ilgi çekici aslında ama bulabilir miyim bilemedimihtiyacina gore bir program secmelisin, gunluk konusma arkadaslik teknik konular ve terimler gibi
aynen kanka o tarz oyunlar işte sık diyalog geçen oyunları oyna ve türkçe altyazılı oyna beyin artık işlemeye başlıyor artık onuMafia definivite editon oynuyordum güzeldi ama bırakmak zorunda kaldımöyle diyim
Arkadaşlık daha ilgi çekici aslında ama bulabilir miyim bilemedim
Sıkıldım ya sıktı beni haftada tek günüm var o da uçup gidiyorr kafayı yemelik zaman meselesi insanın canını sıkıyoraynen kanka o tarz oyunlar işte sık diyalog geçen oyunları oyna ve türkçe altyazılı oyna beyin artık işlemeye başlıyor artık onu
Umarım da güzel film hoş gelen yok şuan da siz biliyor musunuz ingilizceYorumları okudum da pek katılmıyorum ingilizce filmler seyrederken daha iyi anlar ve dahada cabuk öğrenirsin
Çok akıcı anlatmışsın keşke o şekilde ilerleyebilsem maalesef mümkün olmuyor giriş olarak bilgisayar ve telefon dillerini değiştirebilirim gerçektenBir dil öğrenmedeki en önemli adım o dile sürekli olarak maruz kalmaktır. İngilizce öğrenmek istiyorsanız telefonunuzun, bilgisayarınızın vb. dilini İngilizce olarak ayarlayın. Seviyenize bağlı olarak Türkçe altyazılı veya İngilizce altyazılı dizi/film izleyin ve bol bol konuşma pratiği yapın. Konuşurken hata yapmaktan korkmayın, çekinmeyin. Kendinizi ne kadar fazla ifade etmeye çalışırsanız konuşmanızın akıcılığı o kadar artacaktır.
ha o zaman kanka diyebilecğim bir şey yok programlardan öğrenmeyi deneyebilirisnSıkıldım ya sıktı beni haftada tek günüm var o da uçup gidiyorr kafayı yemelik zaman meselesi insanın canını sıkıyor
Umarım da güzel film hoş gelen yok şuan da siz biliyor musunuz ingilizce
Çok akıcı anlatmışsın keşke o şekilde ilerleyebilsem maalesef mümkün olmuyor giriş olarak bilgisayar ve telefon dillerini değiştirebilirim gerçekten
bakalım çalıştığım işte zaten ingilizce bilgisayar dili
Eh işte haklısın geriye yol kalmıyor ki zaten sadece istiyorsun gibi oluyorha o zaman kanka diyebilecğim bir şey yok programlardan öğrenmeyi deneyebilirisn
İngilizceyi en iyi öğrenme yolu ya İngilice bilen bi arkadaş edinip onunla çoğu zaman ingilizce konuşmak yada yerine gitmekMerhabalar,
Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
Gitmek zorda hani öyle bi arkadaş bulmak için bi önerin var mı nereden bulabilirizİngilizceyi en iyi öğrenme yolu ya İngilice bilen bi arkadaş edinip onunla çoğu zaman ingilizce konuşmak yada yerine gitmek
genelde discord sunucularında çok oluyor, oynadığın oyunlardan bi arkadaş edinebilirsin.Gitmek zorda hani öyle bi arkadaş bulmak için bi önerin var mı nereden bulabiliriz
Evet duydum da kişi konuşurken söylediğini nasıl anlıyorsun zaten dili bilmiyorsun sonuçtaşahsen ben ingilizceyi dizilerden öğrendim sana da tavsiye ederim çok fazla altyazılı dizi izlemek büyük ölçüde geliştiriyor
Olur atabilirsin, bu dualingo busuu ile aynı neredeyse ama nasıl geliştiriyor kelimemi öğretiyor cambly de konuşma var sanırım orası biraz fazla pahalıdır ve ingilizce seviyesi a1 olduğunu düşünürsek kullanılır mıCambly , Dualingo gibi uygulamar kullanarak rahatça geliştirebilirsin. İstersen makâle yayınlıyabilirim yoruma.
Oynadığım oyunlarda yabancı bulmak henüz nasip olmadıgenelde discord sunucularında çok oluyor, oynadığın oyunlardan bi arkadaş edinebilirsin.
Denedim ama hepsi kaçıyor neredeysealt yazı film dizi gözün alt yazıda kulağın sesde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?