İngilizce Öğrenmek İçin Önerileriniz Nelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Küçük bir ilçede yaşıyorum o yüzden turist işi sıkıntı burada omegle de denemek lazım ama karşıdaki kişinin kamerasında video oluyor :D

Oynadığım oyunlar çok altyazılı oyun değil vaktimde çok olmuyor okulda naptık bende bilmiyorum forum arkadaşım uwww

Yarın çıkmak istiyorum :D teşekkürler
WASDLŞKWADKLŞ kanka singleplayer oyunları türkçe altyazılı oyna filmleri altyazılı vs vs izle emin ol çok daha iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ihtiyacina gore bir program secmelisin, gunluk konusma arkadaslik teknik konular ve terimler gibi

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
WASDLŞKWADKLŞ kanka singleplayer oyunları türkçe altyazılı oyna filmleri altyazılı vs vs izle emin ol çok daha iyi oluyor
Mafia definivite editon oynuyordum güzeldi ama bırakmak zorunda kaldım :D öyle diyim
ihtiyacina gore bir program secmelisin, gunluk konusma arkadaslik teknik konular ve terimler gibi
Arkadaşlık daha ilgi çekici aslında ama bulabilir miyim bilemedim

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Mafia definivite editon oynuyordum güzeldi ama bırakmak zorunda kaldım :D öyle diyim

Arkadaşlık daha ilgi çekici aslında ama bulabilir miyim bilemedim
aynen kanka o tarz oyunlar işte sık diyalog geçen oyunları oyna ve türkçe altyazılı oyna beyin artık işlemeye başlıyor artık onu

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yorumları okudum da pek katılmıyorum ingilizce filmler seyrederken daha iyi anlar ve dahada cabuk öğrenirsin ❤️

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bir dil öğrenmedeki en önemli adım o dile sürekli olarak maruz kalmaktır. İngilizce öğrenmek istiyorsanız telefonunuzun, bilgisayarınızın vb. dilini İngilizce olarak ayarlayın. Seviyenize bağlı olarak Türkçe altyazılı veya İngilizce altyazılı dizi/film izleyin ve bol bol konuşma pratiği yapın. Konuşurken hata yapmaktan korkmayın, çekinmeyin. Kendinizi ne kadar fazla ifade etmeye çalışırsanız konuşmanızın akıcılığı o kadar artacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bol bol ayna karşısına geç en sevdiğin filmi aç karakter konuştuktan sonra sen konuşuyormuş gibi tekrar et

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aynen kanka o tarz oyunlar işte sık diyalog geçen oyunları oyna ve türkçe altyazılı oyna beyin artık işlemeye başlıyor artık onu
Sıkıldım ya sıktı beni haftada tek günüm var o da uçup gidiyorr kafayı yemelik zaman meselesi insanın canını sıkıyor
Yorumları okudum da pek katılmıyorum ingilizce filmler seyrederken daha iyi anlar ve dahada cabuk öğrenirsin ❤️
Umarım da güzel film hoş gelen yok şuan da siz biliyor musunuz ingilizce
Bir dil öğrenmedeki en önemli adım o dile sürekli olarak maruz kalmaktır. İngilizce öğrenmek istiyorsanız telefonunuzun, bilgisayarınızın vb. dilini İngilizce olarak ayarlayın. Seviyenize bağlı olarak Türkçe altyazılı veya İngilizce altyazılı dizi/film izleyin ve bol bol konuşma pratiği yapın. Konuşurken hata yapmaktan korkmayın, çekinmeyin. Kendinizi ne kadar fazla ifade etmeye çalışırsanız konuşmanızın akıcılığı o kadar artacaktır.
Çok akıcı anlatmışsın keşke o şekilde ilerleyebilsem maalesef mümkün olmuyor giriş olarak bilgisayar ve telefon dillerini değiştirebilirim gerçekten
bakalım çalıştığım işte zaten ingilizce bilgisayar dili

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sıkıldım ya sıktı beni haftada tek günüm var o da uçup gidiyorr kafayı yemelik zaman meselesi insanın canını sıkıyor

Umarım da güzel film hoş gelen yok şuan da siz biliyor musunuz ingilizce

Çok akıcı anlatmışsın keşke o şekilde ilerleyebilsem maalesef mümkün olmuyor giriş olarak bilgisayar ve telefon dillerini değiştirebilirim gerçekten
bakalım çalıştığım işte zaten ingilizce bilgisayar dili
ha o zaman kanka diyebilecğim bir şey yok programlardan öğrenmeyi deneyebilirisn :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Merhabalar,

Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
İngilizceyi en iyi öğrenme yolu ya İngilice bilen bi arkadaş edinip onunla çoğu zaman ingilizce konuşmak yada yerine gitmek

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şahsen ben ingilizceyi dizilerden öğrendim sana da tavsiye ederim çok fazla altyazılı dizi izlemek büyük ölçüde geliştiriyor

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Cambly , Dualingo gibi uygulamar kullanarak rahatça geliştirebilirsin. İstersen makâle yayınlıyabilirim yoruma.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şahsen ben ingilizceyi dizilerden öğrendim sana da tavsiye ederim çok fazla altyazılı dizi izlemek büyük ölçüde geliştiriyor
Evet duydum da kişi konuşurken söylediğini nasıl anlıyorsun zaten dili bilmiyorsun sonuçta
Cambly , Dualingo gibi uygulamar kullanarak rahatça geliştirebilirsin. İstersen makâle yayınlıyabilirim yoruma.
Olur atabilirsin, bu dualingo busuu ile aynı neredeyse ama nasıl geliştiriyor kelimemi öğretiyor cambly de konuşma var sanırım orası biraz fazla pahalıdır ve ingilizce seviyesi a1 olduğunu düşünürsek kullanılır mı
genelde discord sunucularında çok oluyor, oynadığın oyunlardan bi arkadaş edinebilirsin.
Oynadığım oyunlarda yabancı bulmak henüz nasip olmadı :) öyle bir topluluk varsa paylaşmanızı rica ederim
alt yazı film dizi gözün alt yazıda kulağın sesde olsun
Denedim ama hepsi kaçıyor neredeyse

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İngilizce öğrenmek isteyen birçok kişi işe nereden başlayacağını bilmiyor. Başlayanlar ise ilerleme sağlayamadığı için hayal kırıklığına uğruyor.

İngilizce öğrenmek, bir çok kişinin hayatında aşamadığı önemli bir sorun olarak çıkmakta olduğundan bu konuda yalnız olmadığınızı belirtmek isteriz. İngilizce öğrenme probleminin sürekli olarak karşımıza çıkmasının en önemli nedeni ise, uygulanan yabancı dil eğitim tekniklerinin, modern eğitim metotlarının gerisinde, günümüz ihtiyaçlarına göre planlanmamış olması ve nihayetinde istenilen sonuca ulaşmada yetersiz kalmasıdır.

İşte bu nedenle İngilizce öğrenmek için birçok kişinin yabancı dil kurslarına yazılmasına, özel dersler almasına, yurt dışında dil okuluna gitmesine rağmen sonuç hep aynı olmaktadır. Bu sonucu değiştirmek için okumaya devam edin. Globalleşen dünyanın ortak dili olan İngilizceyi yüz milyonlarca kişi öğrenmeye çalışıyor. İngilizce öğrenmek için yaptığınız çalışmalara yardımcı olmak için uygulamanız gereken stratejileri, kaynakları, araçları ve İngilizce öğrenmek için size en uygun kurs seçeneklerini detaylı olarak bu yazımızda bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...