İngilizce Öğrenmek İçin Önerileriniz Nelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
camblyde baya iyi öneririm ilk başlarda bir milyon isntihdamıda öneririm ayrıca bir çok yazılım türünüde öğrenebilirsin hem de ücretsiz

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kursa yazılmak bana en mantıklısı geliyor eğer benim gibi sürdürülebilirliğin yoksa kursa yazılmak en mantıklısı ama durmadan çalışırım diyorsa gramer çalışmak basit kelime darcığını geliştir bence onun içinde çok kullanılan kelimelerin listesini çıkar ve her gün 5 tanesini ezberle 2.gün 5 tane daha ezberle dün ezberlediklerini biliyor musun diye tekrarla böyle böyle birikicek ve kelime darcığın gelişicek ben öyle yapıyordum işe yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tinder yükle plus üye ol ordan ingilizce konuşulan ülkelere git eşleş ve konuşmaya başla
Orada dolandırılmayalım şimdi :D
İngilizce altyazı + Günde 2 3 kelime öğrensen ayda cümle kurmada çok ihtiyacın olucak + Cambly ücretini karşılayacak gücün yoksa sesli sohbet uygulamalarında ingilizce gruplar keşfet konuşmaları dinle bazende muhabbete katılmaya çalış.
Dualingoya başladım güzel geldi devam edeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Play storede bir sürü eğitim uygulamaları var ama ben şahsen altyazılı dizi izleye izleye geliştirdim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kurs olabilir kanka birde anlamasan bile ingilizde dizi izleyebilirsin kulağın alışır sonra altyazılı izlersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ingilizce dizi izle sonra bolumu bitirdikten sonra izledigin diziyi ingilizce özetlemeye çalıs

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
I just watch all Youtube Video in englisch and playing with native speaking englisch people

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
altyazılı dizi izle ve ingizlice kitap alıp çevirisini yapmya çalış sözlükle beraber

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bol bol vocabulary çalış ve yabancı birileriyle konuşmaya çalış sesli olarak,bir tane web sitesi vardı ismini hatırlayamadım farklı insanlarla dizi izleyip ingilizce konuşarak dizi üzerinde yorum yapıyordunuz onu bulabilirsen o iyi o bana baya bir yardımcı olmuştu ama en önemli şey kelime bilmek

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bol bol yabancı dizi izleyin ve bol bol ingilizce derslerinize asılın. Konulu asılın.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Filmler ve diziler İngilizce izleyerek konuşma düzenine hakim ol ve birkaç kelime öğren. En önemlisi ise yanlışta olsa eksikte olsa konuşmaktan çekinme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...