Seçkin Üye
camblyde baya iyi öneririm ilk başlarda bir milyon isntihdamıda öneririm ayrıca bir çok yazılım türünüde öğrenebilirsin hem de ücretsiz
Orada dolandırılmayalım şimditinder yükle plus üye ol ordan ingilizce konuşulan ülkelere git eşleş ve konuşmaya başla
Dualingoya başladım güzel geldi devam edeceğimİngilizce altyazı + Günde 2 3 kelime öğrensen ayda cümle kurmada çok ihtiyacın olucak + Cambly ücretini karşılayacak gücün yoksa sesli sohbet uygulamalarında ingilizce gruplar keşfet konuşmaları dinle bazende muhabbete katılmaya çalış.
bolca yabancı dizi film izle ama ingilizce onları çevirmeye çalışcambly kullanıyorum ben çokta memnunum
Anlamak zor oluyor söylediği kelimeyi ama kovalıyorumbolca yabancı dizi film izle ama ingilizce onları çevirmeye çalış
Bunu çevir translateden öğren diyorsun yanihọc cấu trúc sau đó học từ vựng
Eleman yokingilizce konusabılırsıız kanbliş
Yol bilmeden zorherşey boş, kesinlikle azim gerekli
Ne kadar ıleri seninki seviye belirleme sınavına mı girdinPlay storede bir sürü eğitim uygulamaları var ama ben şahsen altyazılı dizi izleye izleye geliştirdim
Kursu çözeceğiz bakalım da durum kötüye gidiyorkurs olabilir kanka birde anlamasan bile ingilizde dizi izleyebilirsin kulağın alışır sonra altyazılı izlersin