Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ingilizceyi growtopia diye bir oyundan öğrendim oynaya oynaya yani insanlarla iç içe olduğun bir oyundan bence öğrenebilirsin tabiki en iyisi başka ülkeye gitmek ama
kendi adıma konuşmam gerekirse ben ingilizceyi youtube da ingilizce videolardan altyazılı dizilerden ve oyunlardan öğrendim. bu şekilde öğrenmek tabii ki zaman alıyor. eğer kitap başında öğrenebilirim diyorsan zaman/sonuç olarak en etkili yöntem olur tabii ki.
yabancı dizileri ingilizce altayazı ile izleyebilirisn birde cambly tarzı uygulamalar ile ana dili ingilizce olan insanlarla konuşarak ingilizceni geliştirebilirsin
Grammer bilgisi gerekli ama bence herşeyin temelinde kelime bilgisi yatıyor. Ne kadar çok yabancı kelime öğrenirsen dilide o kadar kolay öğrenirsin. Kelimelerin anlamlarından cümlenin anlamını çıkarırsın bence
1-Kelime bilgini geliştir
2-Grammer bilgisi al
3-Cambly gibi uygulamalarda pratik yap
guzel bir sıralama
temel konuların ders anlatımları ve kelimleri deftere 10 defa art arda yazmak ve alakalı video izlemek ortaokulda bu sekilde az bucuk konusabiliyodum turistlerle
Bir dil öğrenmek istersen ilk önce en çok hangi kelimeler kullanılıyor onları ezberle sonra altyazılı dizi izle sonra saten %50 olmuş oluyor geri kalanı da internetten yabancı biri ile tanışıp onunla gün içinde sohbet etmek
yani eğer paran yoksa 1milyon istihdam projesi var cumhurbaşkanlığının yani parti martiyi geç baya güzel olmuş beğendim baya birkaç senedir var oradan yazılımda dilde öğrenebilirsin baya şeyler var öneririm