İngilizce Öğrenmek İçin Önerileriniz Nelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
3 HİZMET YILI
pratik yap ingilizce kanallar izle ingilizce film dizi izle ingilizce müzik dinle ingilizce kanallar var youtubede tonla ayrıca çok güzel bi taktik vercem başka yerde bulamazsın ingilizce gazeteleri oku siyasetçilerin konuşmalarını dinle mrbeast diye bi kanal var altyazılı altyazısız izle netflix izle en önemliside pratik cambly var bide dulingo diye bi uygulama var çok iyi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka özel ders harbicili işe yarıyor
Post automatically merged:

kanka özel ders harbicili işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Netflix gibi dizilerde türkçe dublaj değilde alt yazılı izlemeği öneririm yavaş yavaş ögrenirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Youtuberlardan ve oyunlardan öğrendim genel olarak
Bende bayağı işe yaradı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dizi film izle altyazılı duolingo da bayağı işine yarar

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam ben sana en pratiğini anlatıyorum şimdi beni dinle;

İngilizcede cümleyi tamamlayan genel bir fiil ve eylem belirten kelimeler var. Bunları öğrenmen gerekiyor. Eğer çocukluğunu bilgisayar başında geçirdiysen zaten bunlara aşina, aynı şekilde okul hayatında da (az da olsa) bilgin vardır. Bunlar için herhangi bir ücret ödemene gerek yok. Youtube üzerinde ilgili kanallardan ders alabilirsin.

Temel kelimeleri öğrendiysen şimdi ise biraz pratiğe geçelim. Oyunlarda veya film&dizilerde bulunan altyazılı seçeneğini seçerek ingilizce konuşmanın aksanını, hangi terimlerin nereye konulduğunu anlayabilirsin. İzlediğin film veya dizilerde genellikle dublaj ingilizce, altyazı türkçe olmasına gayret göster.

Tamam, yeteri kadar bilgimiz var. Şimdi ise yapıcağımız şey bir insan ile konuşmak, tamam da bunu nasıl yapıcaksın?
İnstagram üzerinden yabancı insanlara istek gönder. Keşfetinde veya herhangi bir şekilde çok rahatlıkla bulabilirsin. Kız veya erkek fark etmiyor. Sadece konuş, mesajlaş. Bunun devamında ise sesli olarak görüş. Hatalarını zaten otomatik olarak düzelticeklerdir.

Ben bu yöntem ile çok rahat biçimde kendimi anlatabiliyorum. Günlük ihtiyaçlarımı konuşabiliyorum. Bunları yapman seni çokça ileri taşıyacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ingilizce sitcom veya film-dizi izle biraz grammar çalış ingilizce konuşan arkadaşlar edin bu şekilde öğrenebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben ingilizce altyazılı filmler izliyorum. Öğretiyor bayağı.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
dizi film izle alt yazılı arada grammer çalış kelime ezberi yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
insanlarla konuşurken ingilizce konuşursan öğrenirsin bir zaman sonra

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Türkçe yama ve Türkçe dublaj kullanma alt yazılı izle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...