İngilizce öğrenmek için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar mesleki açıdan yurt dışına gitme gayretlerım var kendime + olarak ingilizcemi geliştirmek istiyorum, fakat yıllarca bize ingilizceyi gramer olarak anlattılar kelime ezberlesem bile konuşacak ortam yok videosuydu yok tanışma yerleri hepsi faso fiso hocam.
Kendi çabalarıyla gerçekten şu internette ingilizcesini geliştirebilen arkadaşlar varsa gerçekten şu güzel kardeşinize biraz tavsiye verin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tabii ki de kursuna gideceksin kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vallahi ben ilk yurtdisina geldigimde inglizcem cok iyi degildi sadece basit seyleri biliyordum. Okula gide gide ogrendim bende. sen yurt disindan bi arkadas buluk inglizceni gelistire bilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kursuna gitmeden zor kanka 14 yıl ingilizce gördük okulda bir işe yaramadı ingilizceyi ciddiye alıcaksın ki çabucak öğrenesin bide benim düşüncem şu bir dili zoraki kaldığın bir yerde misal veriyorum yurt dışında yaşadığını varsayarsak mecburen o insanlarla iletişime geçmek zorunda olduğun için çabucak öğrenebilirsin

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kursuna gitmeden zor kanka 14 yıl ingilizce gördük okulda bir işe yaramadı ingilizceyi ciddiye alıcaksın ki çabucak öğrenesin bide benim düşüncem şu bir dili zoraki kaldığın bir yerde misal veriyorum yurt dışında yaşadığını varsayarsak mecburen o insanlarla iletişime geçmek zorunda olduğun için çabucak öğrenebilirsin
bende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı işte

vallahi ben ilk yurtdisina geldigimde inglizcem cok iyi degildi sadece basit seyleri biliyordum. Okula gide gide ogrendim bende. sen yurt disindan bi arkadas buluk inglizceni gelistire bilirsin
dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı işte

dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorum
hocam dil öğrenme programlarına baktın mı busuu nun premiumunu kullanıyordum insanlar hatalarını düzeltiyor. ses atıyorsun doğru mu diye istersen vs. Fransızca da 60-70 kelime öğrenmiştim 1 haftada.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
telefonda uygulmalar fln var belli bi ücret karşılıgında ögretiyolar ama en mantıklısı ingilizce kursuna gitmek

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam dil öğrenme programlarına baktın mı busuu nun premiumunu kullanıyordum insanlar hatalarını düzeltiyor. ses atıyorsun doğru mu diye istersen vs. Fransızca da 60-70 kelime öğrenmiştim 1 haftada.
hocam maddi açıdan çok fazla yonelemiyorum o tarz premium uygulamalara

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum internette yabancı bulmak türk bulmak kadar kolay,en basitinden bi ingilizce oyun forumuna git ordan bile çok rahat geliştirebilirsin kendini

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum internette yabancı bulmak türk bulmak kadar kolay,en basitinden bi ingilizce oyun forumuna git ordan bile çok rahat geliştirebilirsin kendini
az çok kendimi geliştirdim yabancı bir discord topluluğunda moderatorum ama kendimi az çok dahada gelişirmek istiyorum tavsiyen için teşekkürler

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI

%91 indirimli udemy ingilizce kurs ( 400 TL )​

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İstersen satın alabilirsin dostum indirimde şuanda , senin için yorumlarıda okudum herkes iyi puan vermiş bazıları geliştirmiş kendisini istersen bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aslında kurs alabilirsin cambly gbii ama camblyde kaçırmaman lazım ve gerçekten istiyosan yapmalısın bu tür şeyleri

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İngilizce gramer öğrenmek için Khan Academy'ye gidebilirsiniz.

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
gidip katılabileceğiniz ücretsiz bir web sitesi kursudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...