hocam kurs da gramer öğretiyorlar inan çoğu para tuzağıTabii ki de kursuna gideceksin kardeşim
bende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı iştekursuna gitmeden zor kanka 14 yıl ingilizce gördük okulda bir işe yaramadı ingilizceyi ciddiye alıcaksın ki çabucak öğrenesin bide benim düşüncem şu bir dili zoraki kaldığın bir yerde misal veriyorum yurt dışında yaşadığını varsayarsak mecburen o insanlarla iletişime geçmek zorunda olduğun için çabucak öğrenebilirsin
dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorumvallahi ben ilk yurtdisina geldigimde inglizcem cok iyi degildi sadece basit seyleri biliyordum. Okula gide gide ogrendim bende. sen yurt disindan bi arkadas buluk inglizceni gelistire bilirsin
hocam dil öğrenme programlarına baktın mı busuu nun premiumunu kullanıyordum insanlar hatalarını düzeltiyor. ses atıyorsun doğru mu diye istersen vs. Fransızca da 60-70 kelime öğrenmiştim 1 haftada.bende kendime burada öyle ortam yataramıyorum o sıkıntı işte
dostum ınan benım amacım yurtdısına cıkmadan ingilizce öğrenmek yurtdışına gitmek için diğer insanlardan bir avantajım olsun ıstıyorum
hocam maddi açıdan çok fazla yonelemiyorum o tarz premium uygulamalarahocam dil öğrenme programlarına baktın mı busuu nun premiumunu kullanıyordum insanlar hatalarını düzeltiyor. ses atıyorsun doğru mu diye istersen vs. Fransızca da 60-70 kelime öğrenmiştim 1 haftada.
hocam premiumunu paylas gibi bir özellik vardı bakayım ne işe yarıyor sizinle paylaşabiliyorsam paylaşırımhocam maddi açıdan çok fazla yonelemiyorum o tarz premium uygulamalara
çok teşekkür ederim kardeşim paylaşırsan sevinirimhocam premiumunu paylas gibi bir özellik vardı bakayım ne işe yarıyor sizinle paylaşabiliyorsam paylaşırım
hocam baktım ama kalkmış sanırım ama karşıma premium apklar çıktı sanırım düzeltmeler hariç dersler aynı oluyor deneyebilirsinçok teşekkür ederim kardeşim paylaşırsan sevinirim
nereden ulaşabilirim hocam mevcut apk dosyalarınahocam baktım ama kalkmış sanırım ama karşıma premium apklar çıktı sanırım düzeltmeler hariç dersler aynı oluyor deneyebilirsin
az çok kendimi geliştirdim yabancı bir discord topluluğunda moderatorum ama kendimi az çok dahada gelişirmek istiyorum tavsiyen için teşekkürlerDostum internette yabancı bulmak türk bulmak kadar kolay,en basitinden bi ingilizce oyun forumuna git ordan bile çok rahat geliştirebilirsin kendini
ingilizce benim için basit ama kurs arıyordum ben de buna bi şans verebilirimİngilizce gramer öğrenmek için Khan Academy'ye gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?