Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
duolingo ve youtube gibi yerlerde içerikleri bolca tüketerek ve alt yazılı dizi izlemeni de öneririm. alt yazılı dizi izlemeye başladıktan sonra duyduğun çoğu kelime yavaş yavaş kulak aşinalığı dediğimiz aşamaya geldiğinde kelimelerin telaffuzu ve anlamları aklında canlanır olmaya başlıyor. Bir yerden sonra muhakkak gramer çalışıp cambly gibi yerlerde bolca vakit harcamalısın bence
duolingo cambly open english ingilizce dizi veya film ingilizce haber her şey ingilizce olması lazım sürekli beynine girmesi için böyle güzel öğrenirsin
Günlük hayatta kullandığın şeyleri yabancı dile çevir. İzlediğin diziler yabancı dil olsun ve bir kaç kez bitirdikten sonra alt yazıları yabancı dile çevir.
ingilizce öğrenmen için istekli olman gerek ve yabancılarla konuşarak bunu elde edebilirsin ha diyorsan ben hiç ingilizce bilmiyorum sıfırdan youtube den derslere bakarak ve kelime ezberleyerek 1 yıla güzel bir şekilde ingilizceyi sökersin diye umut ediyorum
kanka duolingodan basla bak sifir saka. sonra youtube a1 konusmalari izle falan ama kursa gitmekten cekinme. varsa imkanin bu dediklerimle basla 1 ay 2 ay sonra at kendini kursa