Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiçbir youtube kanalı veya ders ingilizceyi istediğin gibi öğretmez. Dizileri altyazılı izle herşeyi ingilizce yap ve oyunları ingilizce oyna anca böyle geliştirirsin bence.
ilk önce eng öğrenmek için en iyisi yabancılarla konuşmaya çalışmak ya da yakın bir arkadaşından yardım almak onun seni anlayabileceği şekilde anlayıp işi çözmek sonra bunu ingilizce sayfalar makaleler okuyarak geliştirebilirsin ben küçüklükten sevmeye başlamıştım okulda sonra eng sayfalar okumaya başladım şuan kız arkadaşıma yardım edıyorum sen düşün
ben ingilizce kursuna gidiyorum internetten gramer öğrenmek biraz zor ama kelime öğrenmek kolay gittiğim kurstada A1 den başladım grameri çok iyi anlatıyorlar üstüne düştükten sonra grameri kapıyorsun kelimelerde sana kalmış birşey kullandığın telefonu ingilizce kullanıp kendine yeni bir kelime katabilirsin 6 aydır sadece haftasonları cumartesi 4 saat pazar 4 saat kursa gittim şuan c1 seviyesindeyim