İngilizce - Türkçe çeviri yaparak nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
beyler ing-tr çeviri yaparak para nasıl kazanılır geçenlerde birisi bu sitede bununla ilgili bi şey paylaşmıştı da bilmek istediklerimi pek öğrenemedim bilen birisi detaylıca bi anlatabilir mi

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
youtube yabancı şarkıları altyazılı halde paylaşarak bir yerlere varabilirsin. aklıma gelen şey bu kral

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba, postu atan bendim ama bildirim gelmedi sanırım.
Freelancer sitelerine kaydolabilirsin veya facebook grupları var bu iş için.
Bunların dışında iş imkanı kovala, mesela netflix bir süre önce alım yaptı altyazının dakikası başına 4 dolar alıyorsun. Çok iyi bir ücret açıkçası. Bunların dışında kendini duyurman gerek başka türlü zor iş alırsın. Ek iş olarak yapıcaksan dediklerimi yaparsan amacına ulaşırsın, şimdiden kolay gelsin.

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba, postu atan bendim ama bildirim gelmedi sanırım.
Freelancer sitelerine kaydolabilirsin veya facebook grupları var bu iş için.
Bunların dışında iş imkanı kovala, mesela netflix bir süre önce alım yaptı altyazının dakikası başına 4 dolar alıyorsun. Çok iyi bir ücret açıkçası. Bunların dışında kendini duyurman gerek başka türlü zor iş alırsın. Ek iş olarak yapıcaksan dediklerimi yaparsan amacına ulaşırsın, şimdiden kolay gelsin.
ek iş olarak yapmaktan bahsediyordum zaten dostum ve bilgilendirme için sağol bu haziranda yks'ye gireceğim ve sınavdan sonra ingilizce öğrenmeye çalışacağım için şimdiden biraz bilgi ediniyim dedim.

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ek iş olarak yapmaktan bahsediyordum zaten dostum ve bilgilendirme için sağol bu haziranda yks'ye gireceğim ve sınavdan sonra ingilizce öğrenmeye çalışacağım için şimdiden biraz bilgi ediniyim dedim.
Yardımcı olabildiysem ne güzel, ileride yapacağın çalışmalar için başarılar dilerim. Bu arada yks'de umarım istediğin sonucu alırsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...