Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ingilizce veya almanca nasıl en hızlı ögrenebilirim
dostum hayatında kullandığın tüm cihazları öğrenmek istediğin dile çevir, öğrenmek istediğin dilde dizi film vs seyret.. hayatın o dil olsun o zaman öğrenirsin : )
Sürekli tekrar ve çalışarak. Sürekli konuşman ve konuşmaya çalışman lazım. Gördüğün türkçe cümleleri kendi kafandan ingilizceye çevirmen, ingilizce konuşabileceğin türk bir arkadaş ya da yabancı birini bulman gerekli. En sağlam öğrenme yolu budur.
kk ilk başta en kolay yöntemden başlayacam:
gidiyorsun valo oynuyorsan yabancı sunuculara takılıyorsun zaten ing konuşuyorlar. normal konuşurken baktın değişik bilmediğin sözcük söylediler onu not al sonra çeviriden bakarsın böyle iyi yöntemlerden biri
ikinci : eğer ki ingilizce okuyan arkadaşın varsa(anadolu lisesi için)onla sürekli yabancı sunucularda oyun girin ve anlamadığın yerleri ona danışarak öğrenebilirsin
üçüncü : biraz zor ama alışırsın yavaşla benim kullandığım taktiklerden birisi valo oynuyorsan ing yap dili sonra dizi ve film izle ingilizce dublajlı ama altyazılı aç daha iyi anla diye bunları yaparsan 1-2 yıla c1 ingilizce yapabilirsin ha bu arada bir uygulama vardı tam hatırlamıyorum ingiliz veya başka dilde ki insanlar ile konuşabiliyorsun eğer ki bulabilirsen o da baya yararlı olur. iyi forumlar ve çalışmalar şimdiden
İlla kurs alacan diye bir şey yok. Dizi ve filmler ile bile gayet güzel öğrenebilirsin. Eğer sıfırsan biraz temeli atman için youtube videoları ve temel 300 kelime gibi şeyler ile başlamanı öneririm. Sonra zamanları biraz çalışıp devamında dizi-film-kitap yapabilirsin. Ben dizi film ile özel bir çalışma yapmadan iki yıl içerisinde akıcı İngilizce konuşabilir hâle gelmiştim.