ingilizce veya almanca nasıl en hızlı ögrenebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
duolingo diye bir uygulama var çok güzel ya youtube da videolu ders arıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum hayatında kullandığın tüm cihazları öğrenmek istediğin dile çevir, öğrenmek istediğin dilde dizi film vs seyret.. hayatın o dil olsun o zaman öğrenirsin : )

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Her gün içinde olmak lazım her gün pratik çok önemli iç içe olmak lazım ayrıca motivasyonu da kaybetmemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yazma dinleme ve okuma becerini aynı anda ayni seviyede tutmaya çalış başarılar

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
türkçe altyazılı ingilizce dizi film izleyebilirsin veya ingilizce şarkılar dinleyerek kelimelerin telafuz şeklini hafif hafif öğrenebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sürekli tekrar ve çalışarak. Sürekli konuşman ve konuşmaya çalışman lazım. Gördüğün türkçe cümleleri kendi kafandan ingilizceye çevirmen, ingilizce konuşabileceğin türk bir arkadaş ya da yabancı birini bulman gerekli. En sağlam öğrenme yolu budur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam dizi ve filmleri alt yazılılı izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilk olarak bir dil ile başlamalı ikisini birbirine karıştırmamalısın udemy,dualingo gibi yerleri deneyebilirsin özel derste alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
kk ilk başta en kolay yöntemden başlayacam:
gidiyorsun valo oynuyorsan yabancı sunuculara takılıyorsun zaten ing konuşuyorlar. normal konuşurken baktın değişik bilmediğin sözcük söylediler onu not al sonra çeviriden bakarsın böyle iyi yöntemlerden biri
ikinci : eğer ki ingilizce okuyan arkadaşın varsa(anadolu lisesi için)onla sürekli yabancı sunucularda oyun girin ve anlamadığın yerleri ona danışarak öğrenebilirsin
üçüncü : biraz zor ama alışırsın yavaşla benim kullandığım taktiklerden birisi valo oynuyorsan ing yap dili sonra dizi ve film izle ingilizce dublajlı ama altyazılı aç daha iyi anla diye bunları yaparsan 1-2 yıla c1 ingilizce yapabilirsin ha bu arada bir uygulama vardı tam hatırlamıyorum ingiliz veya başka dilde ki insanlar ile konuşabiliyorsun eğer ki bulabilirsen o da baya yararlı olur. iyi forumlar ve çalışmalar şimdiden

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İlla kurs alacan diye bir şey yok. Dizi ve filmler ile bile gayet güzel öğrenebilirsin. Eğer sıfırsan biraz temeli atman için youtube videoları ve temel 300 kelime gibi şeyler ile başlamanı öneririm. Sonra zamanları biraz çalışıp devamında dizi-film-kitap yapabilirsin. Ben dizi film ile özel bir çalışma yapmadan iki yıl içerisinde akıcı İngilizce konuşabilir hâle gelmiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tek bir dile odaklan ve kursuna git gerekirse bire bir öğretecek hocalar bul

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ücretsiz en hızlı öğrenmenin yolu iOS, Android, Web uyumlu Duolingo uygulaması kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...