kelime bilgini geliştir biz yıllardır gramer aldık ta nolduyani sureklı su kelıme ne bu kelıme ne derken bir bok yapamıyorsun ilk biraz kelıme bilgisi ogren derim film dizi vs
Çok klişe olabilir ama Duolingo var, eğer ben eğlenerek öğrenmek istiyorum dersen VoScreen diye bir dizi repliklerinin çevirisini tahmin ettiğin bir uygulama var. Şahsen benim denediğim yöntem ise YouTube'dan izlediğim videoları ve yaptığım araştırmaları İngilizce olarak yapıyordum ve zorlandığım yerlerde çeviriyi kullanıyordum ve şuanda çok işe yaradığını düşünüyorum. Başarılar
işine yarayacak uygulamalar hep ücretlidir sen youtube gibi ücretsiz ders alabileceğin yerlerden başlamalısın bence veya deneme sürümleri olan uygulamalardan deneme sürümünü kullanabilirsin
konuşarak pratik yapmak istiyorsan telefon için speaky uygulamasını tavsiye ederim istediğin insanlarla istediğin dilde konuşabilirsin herkes kendi konuşabildiği dillerde birbirine yardımcı oluyor genelde
Sana uygulama değil de bir oyun önerebilirim. Diğer ülkelerde çocukların ingilizcesini geliştirmek için yapılmış bir oyun benim işime çok yaramıştı. Oyunun adı
'' Scribblenauts '' bi incele istersen