İngilizceyi geliştirmek için uygulama önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kelime bilgini geliştir biz yıllardır gramer aldık ta nolduyani sureklı su kelıme ne bu kelıme ne derken bir bok yapamıyorsun ilk biraz kelıme bilgisi ogren derim film dizi vs
verdiğim site o amaçlı ama gereksiz yere kurslara para harcamayın kelime bilgisi ve konuşma yetşyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Duolingo diyecegim ama en iyisi yabancilarla konusmak. Kendini zorlayip o dile maruz kalman lazim

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok klişe olabilir ama Duolingo var, eğer ben eğlenerek öğrenmek istiyorum dersen VoScreen diye bir dizi repliklerinin çevirisini tahmin ettiğin bir uygulama var. Şahsen benim denediğim yöntem ise YouTube'dan izlediğim videoları ve yaptığım araştırmaları İngilizce olarak yapıyordum ve zorlandığım yerlerde çeviriyi kullanıyordum ve şuanda çok işe yaradığını düşünüyorum. Başarılar :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ablo öneririm. esasında amacı bu olmayan bir program ama filipinliler canlı yayınlarda ingilizce konuşuyor. Denk gelirsen geliştirirsin.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
En iyisi knka kursa yazılıp devamlı tekrar yapman yoksa öğrenemiyorsun kendimden biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
işine yarayacak uygulamalar hep ücretlidir sen youtube gibi ücretsiz ders alabileceğin yerlerden başlamalısın bence veya deneme sürümleri olan uygulamalardan deneme sürümünü kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
konuşarak pratik yapmak istiyorsan telefon için speaky uygulamasını tavsiye ederim istediğin insanlarla istediğin dilde konuşabilirsin herkes kendi konuşabildiği dillerde birbirine yardımcı oluyor genelde

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
speaking uygulamaları var. Karşılıklı konuşarak geliştirebilirsin. İlk başlarda zorlanır gibi olursun ama sonra açılıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sana uygulama değil de bir oyun önerebilirim. Diğer ülkelerde çocukların ingilizcesini geliştirmek için yapılmış bir oyun benim işime çok yaramıştı. Oyunun adı
'' Scribblenauts '' bi incele istersen

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Mondly diye bir proğram kullanıyorum ben. kelime bilgimi geliştirmek için.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Discordda english hub kanalları var. Katılıp odalara girerek kendi seviyene uygun insanlarla konuşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...